Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

11.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arzum Nar serisinde kırmızı renkli tost makinesi, el blendırı, çay makinesi gibi küçük ev aletleri var. Panini granit tost makinesi 239 TL.

En yeni en moda

Nar renkli ev aletleri

Haberin Devamı

Arzum Nar serisinde kırmızı renkli tost makinesi, el blendırı, çay makinesi gibi küçük ev aletleri var. Panini granit tost makinesi 239 TL.

Renkli çaydanlıklar

Le Creuset çaydanlık koleksiyonunda çelikten üretilmiş turuncu, kırmızı, mavi gibi canlı renklerde çaydanlık modelleri bulabilirsiniz. Mavi çaydanlık 299 TL.

Çocuklar için

Atasun Optik’te çocuklar için birbirinden farklı modellerde rengarenk güneş gözlükleri var. Polaroid Kids güneş gözlüğü 150 TL.

Çiçek kokuları...

Lalique’in portakal çiçeği, tomurcuk gül, yasemin ve gardenya notaları içeren parfümü L’amour’u Tekin Acar mağazalarında bulabilirsiniz. 100 ml fiyatı 393 TL.

Mezuniyet şıklığı

Dilek Hanif for Koton 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda mezuniyet, düğün gibi etkinlikler için romantik elbiseler var. Mercan, şeftali gibi tonların ve çiçek desenlerinin öne çıktığı koleksiyondan elbise 269.99 TL.

Haberin Devamı

İndirimli ankastre ürünleri

Pera Ankastre’nin ramazan kampanyasında davlumbaz, ocak ve fırından oluşan ankastre setinin indirimli fiyatı 2 bin 719 TL.

Desen desen bikini

Farklı renk ve desen seçenekleri sunan bikinileri ve parmak arası terlikleri Colin’s’te bulabilirsiniz. Desenli bikini 69.90 TL.

Tropik desenler

Beymen Club’da erkekler için tropik ve floral desenlerle süslü mayo şortlar, tişörtler ve keten gömlekler var. Şort 199 TL.

Yeme-içme

Özel iftar menüsü

Mövenpick Hotel İstanbul’daki AzzuR Restaurant’da sunulan iftar büfesinde kebap çeşitlerinden zeytintyağlılara ve mantıya, kaymaklı ekmek kadayıfından güllaca lezzetler yer alıyor. Canlı fasıl müziğinin eşlik ettiği büfenin kişi başı fiyatı 125 TL.

Hurmalı dondurma

40’tan fazla çeşitte dondurma sunan Pioppo Gelato’da hurmalı ve güllaçlı dondurma bulabilirsiniz. Bir top fiyatı 5 TL.

Yeşil çay ve nane

Lipton’un yeşil çay ve nane karışımı yeni çayı Moroccon Mint çıktı. Fiyatı 4.85 TL.

Feminen koleksiyon

Forever New’in Savannah Romance koleksiyonunda haki, mavi gibi renklerin öne çıktığı feminen ceketler, bluzlar ve tulumlar var. Haki tulum 189.90 TL.

Yaza renklerinde...

İpekyol’da yaz sezonu için canlı renklerde pantolonlar, farklı desen ve modellerde etekler var. Pembe pantolon 199 TL.

Haberin Devamı

Saçlarınız yıpranmasın

Phytoplage koruyucu saç bakım yağı saçların deniz, güneş ve klorun etkilerinden korunmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor. 75 TL.