Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

09.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tekin Acar mağazalarında bulabileceğiniz Costume National Homme erkek parfümü odunsu ve baharatlı notalar içeriyor. 100 ml fiyatı 320 TL.

En yeni en moda

Yeni parfüm
Tekin Acar mağazalarında bulabileceğiniz Costume National Homme erkek
parfümü odunsu ve baharatlı notalar içeriyor. 100 ml fiyatı 320 TL.

Haberin Devamı

Kalplerle süslü saatler
Salvatore Ferragamo’nun Cuore Ferragamo koleksiyonundaki saatler kalp desenleri ve renkli kayışlarıyla dikkat çekiyor. Sarı renkli saat 4.299 TL.

Çocuklar için...
Defacto’nun Beachwear koleksiyonunda kız ve erkek çocuklar için tropik ve deniz temalı mayolar var. Dinozor desenli erkek mayo 26.99, sarı bikini 29.99 TL.

Renkler başrolde
Boyner’de erkekler için havludan terliğe ve şapkaya kadar pek çok yazlık ürün var. John Frank marka desenli terlikler 34.90 TL.

Neon renkler
Ayyıldız 2016 koleksiyonunda beş farklı temada hazırlanmış mayo ve bikini var. Neon pembe, turuncu ve sarı tonların sıklıkla kullanıldığı koleksiyondan turuncu renkli bikini 260 TL.

Marin temalı kol düğmeleri
Brooks Brothers’da erkekler için lacivert, kırmızı, beyaz gibi renklerin ağırlıkta olduğu şort ve mayolar haricinde deniz esintili aksesuarlar da bulabilirsiniz. Kol düğmesi 825 TL.

Renkli yastık kılıfarı
B’linen 21 renk seçeneğinde yastık kılıfı, çarşaf ve nevresim sunuyor. Blinen.com’da bulabileceğiniz mor renkli yastık kılıfı 44 TL.

Desenler süslüyor
Guess’in yaz koleksiyonundaki çantalarda ekose ve grafik desenlerle metal detaylar ön planda. Siyah-beyaz desenli çanta 619 TL.

Turkuaz yaz takıları
Ayşe Rodoslu Bohemian Summer koleksiyonunda turkuvaz taşların süslediği altın kolye, küpe ve yüzükler var. Yüzük bin 500 TL.

Yaz tatlısı
Özsüt’te ay boyunca baklava yufkası, fıstık, kaymak, irmik ve şerbetle hazırlanan fıstıklı ve kaymaklı yaz gülü tatlısı sunuluyor. Fiyatı 12.50 TL.