Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

02.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

MUTLAKA GÖRÜN

Haberin Devamı

Görünmeyenin keşfi

Sanatçı Gülfem Kessler, “Anniversary of Memories” adlı sergisiyle RenArt Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor. 31 Mart’a kadar devam edecek olan sergide yer alan portreler, izlere, geçmişle olan bağlara göndermede bulunuyor. Gülfem Kessler sergiyle ilgili olarak “İnsanların bende bıraktığı izler ve yansımalarını resme aktarıyorum; yeni ifadeler yaratıyor ve göremediklerimin keşfine çıkıyorum” diyor.

Güncel Sanat

TAZE AÇILIYOR

Durağanın hareketinde

Zilberman Gallery, Bettina Klein ve Naz Cuguoğlu küratörlüğünde “Huzursuz Anıtlar” adlı bir grup sergisi gerçekleştiriyor. Sergi ismiyle durağan ve değişmezliğe işaret eden anıtların hareketine, bozulmuş huzurlarına dikkat çekiyor. 6 Mart - 28 Nisan tarihleri arasında izlenebilecek sergide, Guido Casaretto, Vajiko Chachkhiani, Antonio Cosentino, Lara Ögel, Mykola Ridnyi, Walid Siti ve Christine Würmell’in çalışmaları yer alacak.

Haberin Devamı

BİTMEDEN YETİŞİN

Zaman ve yerden uzakta

İranlı sanatçı Hemad Javadzade’nin tuval üzeri akrilik yapıtlar ve kâğıt üzerine mürekkep işlerini buluşturan Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Yersiz Zaman”10 Şubat’ta Galeri Diani’de açıldı. Aralarında Mamut Art Project’in de bulunduğu karma sergilerde yer alan sanatçı, Sadık Hidayet’in ‘Kör Baykuş’unun aralarında olduğu kitap illüstrasyonlarıyla tanınıyor. Sergiyi ziyaret etmek içinse bugün son gün!

Güncel Sanat