Cumartesi Kemer'de bahar şenliği

Kemer'de bahar şenliği

14.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu hafta sonu Kemer Country Club’da eğlenceli etkinliklerin, dans gösterilerinin, konserlerin olacağı bahar şenliği var

Kemerde bahar şenliği

Kemer Country Club bu hafta sonu uyanış, enerji, eğlence, yenilik ve yenilenme temalarına sahip bir bahar şenliği düzenliyor. Şehrin karmaşa ve gürültüsünden uzakta gerçekleşecek şenlikte; ünlü markaların etkinlik ve ikramlarının olacağı alanlar, genç ve başarılı tasarımcıların ürünleriyle yer alacağı tasarım caddesi olacak. Çocuklar içinse uzay üssü alanı, şişme hayvanat bahçesi ve sınırsız pamuk şeker ve popcorn ile çocuk dünyası alanı olacak. Bunların yanı sıra eğlenceli oyunlar, animatörler, ahşap boyama etkinliği, ünlü şeflerle lezzet deneyimleri gibi uygulamalı etkinliklere de katılınabilecek. Best FM ile DJ performansları ve sürpriz ödüller de şenliği renklendirecek.

Şenliğin konser etkinliği ise yarın saat 18.00’de gerçekleşecek Ayhan Sicimoğlu & All Latin Stars konseri olacak. İzleyicilerin Ayhan Sicimoğlu ile sohbet etme imkanı da bulacağı konserde sahne performansları ve dans gösterileri de olacak.

Genç tasarımcılar tasarım caddesinde
Şenliğe katılacak markalar arasında Alligator-Betek Boya, Yatsan, Mardan Palace, Fiji Water, Finansbank, Acıbadem Hastanesi, Vanucci Mutfak, Pronet, Nar Gourmet, Benefit var. Ayrıca kişiye özel dizaynlar, değerli taşlarla yapılmış özel tasarım aksesuarlar ve geri dönüşümle elde edilmiş doğal ahşap mobilyalara kadar pek çok şey bulabileceğiniz Atölye 55, Mergim, By Palette, Bohcha, Hurdahane, Goja, Morikukko gibi markalar ve Elçin Dağlaroğlu gibi genç tasarımcılar da tasarım caddesinde katılımcılarla bir araya gelecek.