Cumartesi Mutlaka görün

Mutlaka görün

18.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Deniz sefasını yakalayın Pera Müzesi’nde 26 Ağustos’a dek süren “İstanbul’da Deniz Sefası” sergisi izleyicileri bekliyor. Sergi, İstanbul kent tarihinin sosyokültürel yapısına ışık tutan plaj kavramını mercek altına alıyor. Denizin kent yaşamının bir parçası olması ve plaj kültürünün oluşması ile birlikte değişen toplumsal yapıyı gözler önüne seren serginin küratörlüğünü tarihçi, yazar ve akademisyen Zafer Toprak üstleniyor.

Mutlaka görün

TAZE AÇILIYOR

Haberin Devamı

Bodrum’da sanat esintisi

Galeri Selvin tarafından 15 Ağustos’ta Bodrum’da Sveyka Restaurant’ta “Günbatımı” isimi bir camaltı ve heykel sergisi açıldı. Malik Bulut, Uğural Gafuroğlu, Cemil Güç, Ali Raşit Karakılıç, Serdar Kaynak, Bihrat Mavitan’ın aralarında bulunduğu sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan sergi, 25 Ağustos’a dek görülebilecek.

Mutlaka görün

BİTMEDEN YETİŞİN

Mika Tajima’dan sınırlar üzerine

Borusan Contemporary’de 3 Mart’ta açılan Mika Tajima’nın “Esir” sergisi devam ediyor. Japon-Amerikalı sanatçı Tajima’nın eserleri bedenlerimizi ve davranışımızı düzenleyen görünmez güçlerin hayatımızı nasıl etkilediğiyle ilgileniyor. Sergiyi görmek için bugün son gün!

Mutlaka görün