Cumartesi Şehrin alışveriş festivali

Şehrin alışveriş festivali

06.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest (İSF), dün Ortaköy Meydanı’ndaki partiyle başladı.

Şehrin alışveriş festivali

28 Haziran’a kadar sürecek İstanbul Shopping Fest kapsamında bu yıl da hazır giyim, teknoloji ve hizmet gibi birçok sektördeki mağazalarda özel indirim kampanyaları olacak.

Haberin Devamı

İSF’nin ekstra indirimlerin olduğu “efsane indirim” günü, Mall Of İstanbul’da 12 Haziran’da yapılacak. Murat Boz’un da konser vereceği günde ziyaretçiler hem eğlenecek hem alışverişe doyacak. Etkinliğe özel gerçekleşecek “Konsept İndirim Günleri”nden diğerleri ise şunlar: 13 Haziran Kozmetik Günü, 14 Haziran Çocuk ve Eğlence Günü, 15 Haziran Lezzet Günü, 20 Haziran Evini Güzelleştir Günü, 21 Haziran Teknoloji Günü, 27 Haziran Jean Günü, 28 Haziran Ayakkabı Çanta Günü.

Birçok markada indirim var

İSF etkinlikleri boyunca indirim fırsatı bulabileceğiniz markalardan FLO’nun tüm mağazalarında işaretli ürünler yüzde 50’ye varan indirimlerle satışa sunulacak. Desa mağazalarında ayakkabılarda etiketin yarısı, çanta ve giyimde yüzde 50’ye varan indirimler olacak. İnci Deri ise ilkbahar-yaz koleksiyonundan alacağınız ilk üründe yüzde 50, ikincide ise ekstra yüzde 50 indirim yapıyor. Konyalı Saat Mağazaları’nda da belli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim var. So Chic ise İSF’yi birinci üründe yüzde 10, ikincide yüzde 15, üçüncüde yüzde 20 indirimle karşılıyor.

Haberin Devamı

23 gün boyunca kredi kartı ya da banka kartıyla yapılan 50 liralık her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanyada katılımcılara çekilişle EgeYapı Group’tan bir ev ve bir Mercedes Vito hediye edilecek.