Cumartesi Şimdi alışveriş zamanı

Şimdi alışveriş zamanı

02.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Şehrin En Güzel Zamanı” sloganıyla bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest dün başladı. Birçok markanın indirim uyguladığı ay boyunca alışveriş merkezlerinde etkinlikler de düzenlenecek

Şimdi alışveriş zamanı

Bu yıl altıncısı düzenlenen, Türkiye’nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, “Şehrin En Güzel Zamanı” sloganıyla şehre bir kez daha alışveriş ve moda rüzgarlarını getiriyor. Hem yerli hem yabancı katılımcılara sunduğu indirim ve kampanyalarla avantajlı alışveriş keyfi yaşatacak olan festival dün başladı, 31 Temmuz’a kadar devam edecek.

Çekilişle araba kazanma şansı ve indirimler var

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen festivalin gelenekselleşen “Efsane İndirim Günü” bugün Mall of İstanbul’da olacak. Alışveriş merkezinin içindeki 350 mağazada birçok marka saat 21.00-24.00 arasında çok özel fiyatlar ve indirim oranlarıyla satışa sunulacak. Mesela FLO’da seçili ürünlerde 4.99 liradan başlayan fiyatlarla alışveriş imkanı olacak.

Festival kapsamında bir de çekilişle araba kazanma fırsatı sunuluyor. Bu ay içinde anlaşmalı mağazalardan yapılan 100 liralık her alışveriş, Mercedes Vito Tourer çekilişine katılım hakkı sağlıyor. Festival dahilindeki markalardan Boyner Mağazaları işaretli ürünlerde yüzde 60’a varan indirim ve Hopi ile yüzde 65’e varan Paracık kazanma fırsatı veriyor. Sephora ise “Made in Sephora” markalı rujlarını yüzde 40 indirimle sunuyor.

Açık havada ücretsiz sinema

İstanbul Shopping Fest’i takip edebileceğiniz AVM’ler ise Akasya, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, İstanbul Cevahir, Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstinyePark, Kanyon, Mall of İstanbul, ÖzdilekPark İstanbul, Palladium Alışveriş Merkezi ve Zorlu Center olacak. Festival dahilinde bu merkezlerde alışveriş imkanı dışında pek çok farklı aktivite de yapılacak. Mesela Akasya’da her cuma saat 21.00’de yerli veya yabancı bir film ücretsiz olarak gösterilirken, Akbatı AVYM’de 16 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’te “Oyuncaklar Ülkesi” isimli çocuk tiyatrosu sahnelenecek.

İstinyePark, Kanyon ve ÖzdilekPark gibi birçok yerde çocuklara yönelik etkinlikler öne çıkıyor. Palladium’da da festival boyunca her hafta sonu DJ performansları ve konserlerin yanı sıra tasarım markaların özel ürünleriyle yer alacağı Palladium Pop Up Shop ziyaretçilere açık olacak. Zorlu Center’da ise festival boyunca saat 12.00-21.00 arasında “Açık Pazar”ın yanı sıra son dönemde vizyona girmiş filmler de açık havada ücretsiz gösterilecek. Üstelik katılımcılar dev ekranlarda Euro 2016 maçlarını da takip edebilme fırsatı bulacaklar.

Alışveriş merkezlerinin dışında Mövenpick Hotel İstanbul da ay boyunca festivale özel bir alışveriş paketi sunuyor. Paketin içinde çift kişilik superior odada konaklama, bir top Mövenpick dondurması, ücretsiz metro kartı, kişi başı 15 dakikalık ücretsiz ayak masajı, otelin tüm restoran ve barlarında yüzde 15 indirim ve masaj servislerinde yüzde 10 indirim bulunuyor.