Cumartesi 'Simlerle birlikte pozitif enerji de yayıyoruz'

'Simlerle birlikte pozitif enerji de yayıyoruz'

01.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu yazın trendlerinden sim ve taşlarla yapılan ‘festival makyajı’ sonbahar-kış sezonunda da karşımıza çıkmaya devam edecek.

Simlerle birlikte pozitif enerji de yayıyoruz

Müzik festivallerinden after party’lere kadar pek çok etkinliğin en dikkat çekici standı makyaj standlarıydı bu yaz. “Festival makyajı” olarak adlandırılan simli, abartılı bu makyajın ülkemizdeki temsilcilerinden biri Angel Face&Body Arts markasıyla Angel Zaman. Zaman, insanların sosyal medya sayesinde diğer ülkelerdeki festivalleri takip ederken bu trendi keşfettiklerini anlatıyor: “’Sonunda Türkiye’ye geldi, yapan yer bulamıyorduk’ diyor, hevesle geliyorlar. Biz de simlerle birlikte pozitif enerji yayıyoruz.”

Haberin Devamı

Paris Hilton’dan Victoria Secret modellerine kadar pek çok ünlü bu trendin takipçileri arasında.

10 renkte sim, farklı şekil ve boyutlarda taş ve kristaller kullanılarak yapılan makyaja simli sprey ve boyalar da eşlik ediyor. Sadece yüze değil, boyun, kol ve bacaklara da yapılabiliyor. Zaman “Genelde belirgin kristal taşlar ve simleri tercih ediyorlar. Abartılı olmasını isteyenler daha fazla” diyor. Yapımının 1-2 dakika sürdüğünü anlatan Zaman, yüzleri bir tuval gibi gördüğünü söylerken, sadece kadınlara değil, erkeklere de festival makyajı uyguladığını ekliyor.

Simlerle birlikte pozitif enerji de yayıyoruz

Doğum günlerinde tercih ediliyor

Pek çok kişinin Instagram’a fotoğraf koymak için bu makyajı yaptırdığını söyleyen Angel Zaman “Hedefim büyük firmalarla iş birlikleri kurmak ve yelpazemi olabildiğince geliştirmek” diyor. Kış sezonu için de yılbaşı, Sevgililer Günü gibi özel günlere yönelik konseptler geliştirilebileceğini belirtirken özellikle bekarlığa veda, kına gecesi, doğum günü gibi etkinlikler için tercih edildiğini ekliyor.