Cumartesi Versace tasarımları H&M fiyatına...

Versace tasarımları H&M fiyatına...

12.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Donatella Versace’nin H&M için hazırladığı koleksiyona sahip olmak istiyorsanız perşembe sabah erken saatte hazır olmanız gerek

Versace tasarımları H&M fiyatına...

Uzun bir süre “Ne zaman ülkemizde gelecek?” diye bekledik. Şimdi de “Acaba yeni mağazasını ne zaman ve nerede açacak?” diye bekliyoruz. İsveçli marka H&M’den bahsediyorum.
Dünyadaki moda trendlerini makul fiyatlı tasarımlarına yansıtan markalardan H&M, ünlü modacılarla yaptığı işbirlikleri ile de biliniyor. Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Sonia Rykel, Alber Elbaz (Lanvin), Stella McCartney H&M için geçtiğimiz yıllarda koleksiyon hazırlayan isimlerden bazıları. Markanın bu sezonki iş ortağı ise Versace.
Donatella Versace’nin tasarladığı Versace for H&M koleksiyonu geçtiğimiz hafta New York’ta düzenlenen ve Blake Lively, Selma Blair, Uma Thurman, Jessica Alba gibi isimlerin de katıldığı özel bir defile ile tanıtıldı. Koleksiyon 17 Kasım Perşembe günü de dünya genelinde 300 mağazada satışa sunulacak. Ülkemizde de İstinye Park mağazasında bulunabilecek. İstinye Park bu satış için kapılarını her zamankinden daha erken açacak, 08.30’da meraklıları H&M’in önünde sıraya girebilecek. Versace’nin tasarımlarını görmek için heyecanlananlara bir notumuz var. H&M özel koleksiyonlarını satışa sunduğu günlerde farklı bir sistem uyguluyor. İzdihamı önlemek için geliştirilen bu sisteme göre sıraya girenler 10-20 kişilik gruplara ayrılıyor ve her gruba farklı renkte bileklik takılıyor. Amaç, insanların tüm gün ayakta sıra beklemek zorunda kalmamaları.
Bu sistem daha önce Lanvin koleksiyonunda da uygulanmış. Markanın Türkiye İletişim Direktörü Pelin Atay Kuran “Bundan önceki satışta bir gece önceden alışveriş merkezinin bahçesine çadır kuranlar vardı. Zaten her grup maksimum 10 dakika mağazada kalabiliyor ve her üründen ancak bir tane satın alınmasına izin var. Bu nedenle erken gelmekte fayda var” diyor.
Gelelim koleksiyona: Versace for H&M’in kadın koleksiyonunda deri ceketler, zımbalı deri elbiseler, palmiye desenli renkli taytlar ve rugan topuklu ayakkabılar var. Ağırlıkla altın sarısı ve neon pembe renk tercih edilmiş. Donatella Versace bu koleksiyonu hazırlamak için Versace’nin arşivlerine girip uzun bir inceleme yaptığını, markanın bugüne dek en çok beğenilen desen ve renk karmasına yer verdiğini söylüyor. Erkek koleksiyonunda da zımbalı dar deri pantolonlar, siyah-beyaz geometrik desenli jean takımlar ve sivri burunlu, parlak renkli deri ayakkabılar bulunuyor. H&M’in bundan sonraki “ünlü” iş ortağı da belli ancak yöneticiler ser verip sır vermiyor.

Yastık ve yatak örtüsü de tasarladı
H&M bu sezon bir ilke imza atıp ortaklık kurduğu tasarımcıya ev koleksiyonu da hazırlattı. Versace’nin desenli yastıkları 79.95-99.95 TL. Yatak örtüsü ise 299 TL.