Dünya 12 metrelik timsah kabusu! Hamile kadın ve bebeği öldü

12 metrelik timsah kabusu! Hamile kadın ve bebeği öldü

19.07.2023 - 16:38 | Son Güncellenme:

ABD'de eşiyle bir gezintiden dönen hamile kadın 12 metrelik devasa bir timsah yüzünden hayatını kaybetti.

12 metrelik timsah kabusu Hamile kadın ve bebeği öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli eyaletlerinden olan 2 milyon nüfuslu Houston'da katliam gibi bir kaza meydana geldi. Söz konusu kazanın detayları dünya basınında kısa sürede ses getirdi. Yedi aylık hamile olan 33 yaşındaki Gabrielle Breaux, eşi ve çocuğuyla birlikte bir gezintiye çıktı.

Haberin Devamı

GEZİNTİ KABUSA DÖNDÜ

Direksiyonda olan kocası ise kamyonetle ilerlerken bir timsaha çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polisler timsahın boyunu 12 metre olarak belirledi. Sağlık ekipleri ise ağır yaralanan çifti hastaneye kaldırdı.

12 metrelik timsah kabusu Hamile kadın ve bebeği öldü

BEBEK ÖLÜ DOĞDU

Hastane yolunda Gabriella hayatını kaybetti ancak ekipler bebeği hayatta tutmak için ilk yardım çalışmasına devam etti. Hastanede de devam eden müdahalelere rağmen bebek de ölü olarak doğdu.

Refugio İlçesi Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada timsahın da kazada öldüğü belirtildi ve şu açıklamalara yer verildi:

'Bu sabah çok erken saatlerde eyalet karayolu üzerinde seyahat eden bir kamyon timsaha çarparak takla attı. Kamyonun içinde 2 yetişkin ve 3 çocuk vardı. Hepsi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bu insanların hepsinin iyi olması için dua ediyoruz'

12 metrelik timsah kabusu Hamile kadın ve bebeği öldü

ANNESİNDEN SON MESAJ

Gabrielle'in annesi Rene Hebert kızının ölüm üzerine Facebook'ta 'Kızım Gabrielle Breaux, babası ve 3 çocuğuyla Teksas'tan dönüyordu. Eşi yolda devasa bir timsaha çarptı ve araç takla attı. Benim güzel Gabbi'm ve bebeği başaramadı. Torunlarımın durumu iyi' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Uzmanlardan yapılan açıklamada ise timsahın bir su birikintisi aramak için yollarda olduğu ve bu sebepten ötürü kazaya karıştığı öne sürüldü.

12 metrelik timsah kabusu Hamile kadın ve bebeği öldü