Dünya 14 yaşındaki çocuğun kuyruk kabusu! Babası kesmeye çalıştı

14 yaşındaki çocuğun kuyruk kabusu! Babası kesmeye çalıştı

14.07.2023 - 13:31 | Son Güncellenme:

Doğuştan kuyruğa sahip olan 14 yaşındaki çocuğun görüntüleri dünya basınında kısa sürede gündem oldu. Yaşadığı sıkıntıları anlatan talihsiz çocuk hakkında doktorlardan açıklama geldi.

14 yaşındaki çocuğun kuyruk kabusu Babası kesmeye çalıştı

Hindistan'ın Barnawi bölgesinden gelen görüntüler son günlerin en ilginç haberlerinden biri olarak kayıtlara geçti. Söz konusu görüntülerde 14 yaşındaki bir çocuk ve fazladan bir uzvu yer aldı. İsminin Suresh olduğu söylenen çocuğun sırtının hemen atlında kıllarla kaplı 1 metrelik bir kuyruğu bulunuyor. Barnawi sakinleri Hindistan'da bir efsane olan Hindu tanrısı Shri Hanuman ile Suresh'i uzun kıllı kuyruğu nedeniyle özdeşleştiriyor.

Haberin Devamı

BABASI KESMEYE ÇALIŞTI

Ağabeyine göre, Suresh henüz beş yaşındayken babaları kuyruğunu kesmeye çalıştı. Bu, durum çocuğun hastalanmasına neden oldu. Şaşkına dönen komşularından bazıları Suresh'e bir tanrı olarak saygı gösterse bazı komşularda gençle alay ediyor. 14 yaşındaki Suresh ise bir an önce cerrahi müdahale ile kuyruğundan kurtulmak istiyor.

14 yaşındaki çocuğun kuyruk kabusu Babası kesmeye çalıştı

DOKTORLARDAN AÇIKLAMA GELDİ

Son derece nadir olarak bilinen durum hakkında açıklamalarda bulunan ekipler, kuyruğun oluşma sebebini çocuğun annesine bağladı. Doktorlara göre hamilelik esnasında yeterli beslenmeyen anne, böyle bir genetik soruna yol açtı.

14 yaşındaki çocuğun kuyruk kabusu Babası kesmeye çalıştı

'OTURUNCA AĞRIYOR'

Suresh kuyruğunun normal yaşantısını etkilediğini ve sık sık sorunlar yaşadığını belirterek oturduğunda ya da kalktığında ağrı yaşadığını ve derslerine odaklanamadığını söylüyor.