Dünya95 derecedeki asitli suda eridi

95 derecedeki asitli suda eridi

19.11.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

ABD'de Colin Scott adlı gencin kız kardeşiyle gittiği Yellowstone Doğal Yaşam Parkı'nda yasak olmasına rağmen doğal kaynak havuzlarından birine girme isteği trajediyle sonuçlandı.

95 derecedeki asitli suda eridi

Colin Scott suyun sıcaklığını ölçmek için elini doğal havuzlardan birine daldırdı. Bu sırada ayağı kayan Scott suya düştü. Yetkililer, suyun sıcaklığı ve bir yıldırım fırtınasının yaklaşması nedeniyle cesedi çıkaramadı. Ertesi gün yeniden gayzere geldiklerinde ise Scott'un cesedini bulamadılar. Sabah gazetesindeki habere göre uzmanlar, asitli ve 95 derece sıcaklığında su püskürten Norris gayzer havuzundaki cesedin çözünerek yok olduğu sonucuna vardı.

KEŞFETYENİ
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'

Cadde | 20.06.2025 - 06:31

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay, Instagram'ı sık kullanan ünlülerin başında geliyor. Yeni paylaşım yapan Nefise Karatay, yaşadığı değişimle dikkatleri çekti.

Yazarlar