Dünya Altın kızların dönüşü!

Altın kızların dönüşü!

24.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

90’lı yılların ünlü modelleri Carla Bruni, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helen Christensen ve Naomi Campbell, Milano’da yıllar sonra podyuma çıktı. Versace defilesinde boy gösteren modeller, Gianni Versace’yi andı

Altın kızların dönüşü

Moda dünyasında 90’lı yıllara damgasını vuran süper modeller, Carla Bruni, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helen Christensen ve Naomi Campbell, İtalya’da düzenlenen Milano Moda Haftası kapsamında Versace defilesine çıktı. Ünlü tasarımcı Gianni Versace’nin ölümünün 20. yıl dönümü için bir araya gelen modeller, cuma günü İlkbahar/Yaz 2018 defilesinin kapanışında yürüdü. Markanın tasarımcısı Donatella Versace’yle birlikte podyuma çıkan ‘altın kızlar’, izleyicilerin büyük beğenisini toplayarak ayakta alkışlandı. ‘Süper model’ tanımını başlatan isimler olan altın kızlar, aradan geçen zamana rağmen formlarını koruduklarını gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

İki jenerasyon

Defilenin açılışını ise günümüzün ünlü modelleri Kendall Jenner, Gigi Hadid ve Bella Hadid yaptı. 20’li yaşlarının başındaki Jenner ve Hadid kardeşler, 47 yaşındaki Schiffer ile Campbell, 48 yaşındaki Christensen, 49 yaşındaki Bruni ve 51 yaşındaki Crawford’la aynı podyumu paylaşmanın heyecanını yaşadı.

Altın kızların dönüşü

Annesiyle ilk kez aynı podyumda

Cindy Crawford ve Rande Gerber çiftinin kızları Kaia Gerber de ünlü markanın defilesinde boy gösterdi. Daha önce Moschino, Prada ve Fendi gibi İtalyanların ünlü markalarının defilelerinde boy gösteren 16 yaşındaki Kaia, Versace defilesinde ilk kez annesiyle aynı podyuma çıkma şansı buldu. Annesinden izler taşıyarak podyumda yürüyen Kaia, izleyicilerden tam not aldı. Kızının moda sektörüne adım atmasıyla ilgili Crawford ise, “Ona her zaman ‘Profesyonel ol, her şeye hazırlıklı ol ve eğlenmeye bak’ dedim. Kendi ayakları üzerinde durabildiğini görmek beni mutlu ediyor” dedi.