Dünya Arap şeyhinin Hummer'ı yolda kaldı! 20 milyon dolarlık 'dev' için özel ekip geldi

Arap şeyhinin Hummer'ı yolda kaldı! 20 milyon dolarlık 'dev' için özel ekip geldi

28.07.2023 - 16:14 | Son Güncellenme:

Şeyh Hamad bin Hamdan Al Nahyan'a ait devasa Hummer yolda kaldı. Aracın kontrolünü sağlayamayan Nahyan için bölgeye özel ekip gönderildi.

Arap şeyhinin Hummerı yolda kaldı 20 milyon dolarlık dev için özel ekip geldi

Sosyal medyada ortaya çıkan ve kısa sürede gündem olan gelişmede bir Arap şeyhine ait aracın yolda kaldığı görüntüler yer aldı. Söz konusu görüntüler büyük ilgi çekerken videoyu 10 milyondan fazla kişi izledi. Yerel medyada çıkan haberlerde ise dönüş yapamayan şeyh için özel ekip gönderildiği bildirildi. Görüntülerde yardıma gelen ekiplerin aracının neredeyse 3 katı olan Hummer'ın boyutu ise oldukça dikkat çekti.

Haberin Devamı

TAM BİR ARABA TUTKUNU

Dünya basınında çıkan haberlerde dev aracın 'Dubai'nin Gökkuşağı şeyhi' olarak da bilinen Şeyh Hamad bin Hamdan Al Nahyan'a ait olduğu yazıldı.

Nahyan, servetinin bir kısmını gerçekten etkileyici bir araba filosu oluşturmaya harcayan bir otomobil tutkunu olarak biliniyor. Nahyan'ın koleksiyonundaki en ilginç arabalardan biri ise kameraya yansıyan görüntüsüyle büyük boy Hummer H1.

Arap şeyhinin Hummerı yolda kaldı 20 milyon dolarlık dev için özel ekip geldi

3000'DEN FAZLA ARACI VAR

Nahyan'ın bu devasa Hummer H1 X3'ü yaklaşık 14 uzunluğunda 6 yüksekliğinde ve 5 metre genişliğinde. Aracın değeri ise tam 20 milyon dolar. Bazı kaynaklara göre ise Nahyan'ın 3000'den fazla arabası bulunuyor. Nahyan ayrıca sık sık araba müzelerini de ziyaret ediyor.

Arap şeyhinin Hummerı yolda kaldı 20 milyon dolarlık dev için özel ekip geldi