Dünya Craig 100 milyon dolarlık aktör!

Craig 100 milyon dolarlık aktör!

20.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Daniel Craig, Netflix ile yaptığı anlaşma sayesinde ücretini 100 milyon dolara çıkarırken, en çok kazanan yıldızlar listesinde 50 milyon dolar kazanan Dwayne Johnson’u birincilik tahtından etti

Craig 100 milyon dolarlık aktör

DIŞ HABERLER - Beyazperdenin son James Bond’u Daniel Craig, Netflix ile yaptığı anlaşma sayesinde ücretini 100 milyon dolara çıkardı. Amerika’nın önde gelen eğlence dergilerinden “Variety”nin hazırladığı 17 film yıldızını içeren listesinde, Craig Dwayne Johnson’ı tahtından indirerek birinciliğe yükselirken, Johnson ise, 50 milyon dolar ücretle listede iki numaraya geriledi.

Haberin Devamı

Bütçe düşük ama

2019 yılında izleyici ile buluşan Knives Out filminin devamı için Netflix ile anlaştığı duyurulan Craig’in 2. ve 3. devam filmleri anlaşmasıyla ücretini yükselttiği belirtilirken, oyuncunun iki devam filminden 100 milyon dolar kazanacağı kaydedildi. Craig’in başrol oynadığı söz konusu film, 40 milyon dolar gibi düşük bir bütçeye sahip olmasına rağmen büyük beğeni toplamış, düşük bütçesi sayesinde daha fazla kar etmişti.

Lawrence ve Roberts için 25 milyon dolar

Öte yandan Netflix’in devam filmleri için 450 milyon dolar harcadığı belirtiliyor. Öte yandan listede ilk sıralarda yer alan Will Smith Kral Richard filminden, Denzel Washington da Küçük Şeyler filmlerinden 40’ar milyon dolar aldıkları belirtildi. Listede Jenifer Lawrence ve Julia Roberts’ın ise 25 milyon dolarla en yüksek ücret alan iki kadın oyuncu oldu.