Dünya Davetiyeyi bir yıl önceden yolladı

Davetiyeyi bir yıl önceden yolladı

25.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Carrie Symonds ile 2019’da nişanlanan ama koronavirüs salgını nedeniyle düğününü erteleyen İngiltere Başbakanı Boris Johnson 2022’de üçüncü kez damat olacak. Çift düğün davetiyelerini bir yıl önceden dağıttı

Davetiyeyi bir yıl önceden yolladı

Osmanlı’da Damat Ferit Paşa hükümetlerinde bakanlık yapan Ali Kemal’in torununun oğlu olan Boris Johnson  bugüne dek iki kez evlendi. İlk eşi Allegra Owen ile 1987 - 1993 yılları arasında, ikinci eşi Marina Wheeler ile 1993 - 2020 yılları arasında evli kaldı. 27 yıl evli kaldığı Marina Wheeler’den dört çocuğu olan Boris Johnson, 2019’da lideri olduğu Muhafazakâr Parti’nin iletişim sorumlusu Carrie Symonds ile nişanlandı. Düğünlerini koronavirüs salgını nedeniyle erteleyen nişanlılar, İngiltere’de evlenmeden başbakanlık konutuna geçen ilk çift oldu. Johnson, nişanlısı Symonds’ın 29 Nisan 2020’de dünyaya getirdiği oğluyla beşinci kez babalık sevincini yaşarken, düğün planlarını da yoğun işlerinin arasına yerleştirdi.

Haberin Devamı

Yaz düğünü olacak

İngiliz basınına göre, 56 yaşındaki Johnson ile 33 yaşındaki Symonds, düğün tarihlerini belirledi. Çift düğünlerini 30 Temmuz 2022 tarihinde yapacak. Düğün davetiyelerini de bir yıl önceden yakınlarına ve arkadaşlarına yolladılar. Öte yandan Carrie Symonds’ın Boris Johnson ile nişanlandıktan sonra partideki aktif görevinden uzaklaşmasına rağmen özellikle atamalarda eşinin işlerine müdahil olduğu da gündeme gelmişti.