Dünya Efsane perişan!

Efsane perişan!

12.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uzun süredir alkol kaynaklı sorunlarla mücadele eden İngiliz eski futbolcu Paul Gascoigne, bu kez üzerinde yalnızca bornozla objektiflere takıldı. Gascoigne’nin yeğeninin ölümünden çok etkilendiği belirtiliyor

Efsane perişan

Alkol almaya gitti

İngilizlerin efsane futbolcusu Paul Gascoigne, üzerinde sadece bornozla taksiden inerken görüntülendi. Bir hayranı tarafından görüntülenen 49 yaşındaki Gascoigne’nin, alkol ve ağrı kesici almaya gittiği ifade edildi. “Gazza” lakaplı futbolcu, önceki hafta da hastaneye kaldırılması ile gündeme gelmişti. Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden 22 yaşındaki yeğenini bu yılın başında kaybeden Gazza, bu durumun kendisini çok derinden etkilediğini söylemişti.

Kafasını yarmıştı

Futbolculuk yıllarında da özel hayatı ile gündeme gelen Gazza, özellikle bu sene alkol kaynaklı birçok sorunla yüzleşti. Geçen hafta çarşamba günü kafası yarılmış, ayakları ise çıplak bir halde bulunan Gazza, hastaneye kaldırılmıştı. Dorset Polis Teşkilatı, 40 yaşlarında bir kişinin sağlık durumu ile ilgili bir çağrı almaları üzerine cuma günü futbolcunun evine giderek Gazza’yı tekrar hastaneye götürdüklerini açıklamıştı.

Yazarlar