Dünya Eski sevgiliden hain plan! Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti

Eski sevgiliden hain plan! Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti

05.04.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

Hindistan'da yeni evli çifte düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü çok sayıda kişi ise yaralandı.

Eski sevgiliden hain plan Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti

Sık sık ülkede yaşanan ilginç olaylara gündeme gelen Hindistan, bu sefer bir cinayetle dünya basınında ses getirdi. Korkunç olayın nedeni ise 'aşk' çıktı. Pazartesi günü Hindistan'ın Chhattisgarh bölgesinde meydana gelen olayda bir düğün kana bulandı. 33 yaşındaki Sarju Makam isimli şahıs çiçeği burnunda çifte düğün hediyesi olarak içi patlayıcılarla dolu bir sinema sistemi verdi.

Haberin Devamı

Eski sevgiliden hain plan Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti

DAMAT ÖLDÜ

Bomba Pazartesi günü damadın evinde patladı. Damat ve kardeşinin hayatını kaybettiği olayda, aralarında 18 aylık bir bebek de dahil olmak üzere 4 kişi yaralandı.

BİR ANDA PATLADI

Yetkililer hediyenin, prize takılır takılmaz içindeki patlayıcıların infilak ettiğini, patlamanın yaşandığı odanın duvarlarının ve evin çatısının çöktüğünü bildirdi.

Bir polis memuru ise katil eski sevgilinin patlayıcıları çalıştığı yerde imal ettiğini söyledi ve konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

'2015 yılından beri kırıcı fabrikasında çalışıyordu ve amonyum nitrat topluyordu. Thakur, amonyum nitratı havai fişeklerden elde edilen bir kilogram barut ve benzinle karıştırıp bombayı yaptı ve müzik sistemine yerleştirdi'

Eski sevgiliden hain plan Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti