Dünya Genç kızın feci ölümü! El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler

Genç kızın feci ölümü! El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler

05.04.2023 - 13:11 | Son Güncellenme:

Yeni Zelanda'da cesedi şans eseri bulunan genç kızın feci şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın detaylarını paylaşan kardeşin açıklamaları ise yürekleri dağladı.

Genç kızın feci ölümü El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler

Yeni Zelanda'da meydana gelen gelişme, ülkede infial yarattı. Olayın detayları kan dondururken genç kızın başına gelenleri dünya basını ilk sıralardan okuyucularına sundu.

Haberin Devamı

18 yaşındaki Ariki Rigby isimli genç kız Yeni Zelanda'nın kuzeyinde feci şekilde öldürüldü. Polisin yaptığı ilk belirlemelere göre katil, Rigby'yi sürücü koltuğunun altına sıkıştırdıktan sonra aracı yaktı.

EL VE AYAKLARI KESİLDİ

Kısa sürede alev alanan araçta Rigby yanarak hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri ise genç kızın elleri ve ayaklarının kesildiğini de belirledi.

Ariki'nin kız kardeşi Anahera, katıldığı podcast programında "Kemiklerinin kırıldığını söylediler. Ancak ellerinin ve ayaklarının kesildiğini söylemeyi unutmuşlar" dedi. Anahera, kız kardeşi bir köpek gezdiricisi olmasaydı asla bulunamayacağını aktardı.

Genç kızın feci ölümü El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler

ŞANS ESERİ BULUNDU

Cesedin bulunması ise tamamen şans eseri oldu. Yanan araç hurdaya çıkarılacaktı, polisler Rigby'nin cesedini koyun karkası sandılar ancak gerçek başka çıkınca olay büyüdü.

Haberin Devamı

Ancak aylar geçmesine rağmen polis, Ariki'nin ölümüyle ilgili olarak henüz kimseyi tutuklamadı. İddialar ise Rigby'nin bölgede bulunan çete üyeleri tarafından öldürüldüğü yönünde.

SON ANISINI AÇIKLADI

Öte yandan genç kızın kardeşi Anahera kardeşiyle yaşadığı son anıyı da paylaştı. Acılı kardeş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Son hatıram, onun kapımdan çıkıp arabasına atlaması. Pencere açılmıyordu, bu yüzden üzerine bir çöp torbası koymak zorunda kaldım. Yağmur yağıyordu. Bu hiçbir yere gitmemesi gerektiğinin bir işaretiydi. Ona kalması için yalvardım ama istemedi. Ona kalmasını söylemeye çalıştım'