Dünya Günün en acı haberi! Boğulan oğullarını kurtarmak için suya atladılar, sonrası facia

Günün en acı haberi! Boğulan oğullarını kurtarmak için suya atladılar, sonrası facia

16.01.2023 - 17:47 | Son Güncellenme:

Brezilya'nın küçük bir şehri olan Jao Pessoa'da oğullarının okyanusta boğulduğunu gören anne ve baba suya atladı. Oğullarını kurtarmayı başaran genç çift dalgaların arasında kalarak hayatlarını kaybetti.

Günün en acı haberi Boğulan oğullarını kurtarmak için suya atladılar, sonrası facia

Brezilya'nın Joao Pessoa kentinde korkunç bir olay yaşandı. 13 yaşındaki oğullarıyla birlikte plaja giden Felisberto Sampaio ve Inalda Sampaio çifti için her şey normal ilerliyordu.

Haberin Devamı

Genç çiftin çocuğu ise sörf yapmak için okyanusa girdi. Kısa bir süre sörf yaptıktan sonra dalgaların arasında boğulmaya başlayan çocuğu ailesi fark etti. Küçük çocuğun ebeveynleri hiç düşünmeden okyanusun soğuk sularına atladı. İkili oğullarını kurtarmayı başardı.

BALIKÇI KÜÇÜK ÇOCUĞU OKYANUSTA YAKALADI

Ailesi sayesinde dalgaların arasından çıkan çocuğu bölgede bulunan bir balıkçı okyanustan çıkardı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipler ise okyanusun dalgalı sularında kaybolan Sampaio çiftini yoğun bir çalışma sonrası plaja getirdi. Sağlık görevlileri ilk yardım uygulamasında bulunarak genç çifti hayata döndürmeye çalıştı ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen ikisi de plajda hayatlarını kaybetti.

ÇOCUĞUN DURUMU İYİ

Öte yandan ailesi plajda hayatını kaybeden küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada çocuğun durumunun iyi olduğu ve iyileşme sürecinde olduğu aktarıldı. Konuyla ilgili basına konuşan kasabanın rahibi ise 'Çok acı ve zor bir durum, yalnızca sonsuzluk ( ölüm) bize hayatın bütün sırlarını açabilir' dedi.

Yazarlar