Dünya ‘İngiliz hiyerarşisini altüst ettik’

‘İngiliz hiyerarşisini altüst ettik’

30.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Meghan Markle daha önce ırkçılıkla suçladığı İngiliz Kraliyeti için şimdi de “Harry ile varlığımız bile hiyerarşilerini altüst etmeye yetti” dedi.

‘İngiliz hiyerarşisini altüst ettik’

Meghan Markle (41) ABD’li ünsüz bir oyuncuyken 2018’de İngiliz Prens Harry ile evlenince dünya çapında bir isim oldu. Çift 2020’de anlaşamadıkları İngiltere Kraliyet Ailesi’nden ayrılıp ABD’ye taşındı. Irkçılıkla suçladığı İngiliz kraliyetini eleştirmeye devam eden Markle, yeni röportajında “Sadece varlığımız bile İngiliz hiyerarşisini altüst etti” dedi. ABD’de çok mutlu olduklarını belirten Markle, “Harry ile evlendiğimizde İngiliz sarayına kendi paramızı kazanmak istediğimizi söyledik. Kraliyetten birçok kişiye bu izin verildiği halde bize verilmedi” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ŞİMDİ ÖZGÜRÜZ’

Yeni başladığı podcast programıyla sonunda “kendi sesini duyurabileceğini” vurgulayan Meghan Markle, Prens Harry ve çocuklarıyla birlikte özgürlüğün tadını çıkardığını anlattı. Öte yandan genç liderler zirvesi için önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidecek olan çiftin, Harry’nin babaannesi kraliçeyle görüşemeyeceği düşünülüyor. Markle’ın aileye yönelik bitmeyen eleştirileri ve Harry’nin ağabeyi William ile bu yüzden arasının bozulmasının bunda etkili olduğu söyleniyor.