Dünya İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

12.02.2024 - 15:11 | Son Güncellenme:

İnsan olmaktan çok sıkılmıştı üstelik çocukluk hayalini gerçekleştirmek büyük arzusuydu. Adı gizli tutulan adam iki milyon yen harcayarak köpeğe dönüşmeyi başardı. Artık sahibiyle yaptığı yürüyüşlerde; dört patisi üzerinde yürüyor, yere yatıp yuvarlanıyor hatta 'iyi bir köpek olup' çocukların kendisini sevmesini sabırla bekliyor.

İnsanken köpeğe dönüştü Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

Japonya'da adı gizli tutulan bir adam 'insan olmaktan sıkıldığı' gerekçesiyle hayatına bir köpek olarak devam etmeye karar verdi. 'border collie' cinsi bir köpeğe dönüşmek için yaklaşık iki milyon yen harcayan ve 'Toco' lakabını benimseyen kişi, 'çocukluk hayali' olarak nitelendirdiği dönüşüm için filmlere kostüm üreten bir firmayla çalışmıştı. Söz konusu kostüm tam 40 günde tamamlandı.

Haberin Devamı

İnsanken köpeğe dönüştü Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

'HAYVAN OLMAK İSTİYORUM'

Toco, geçtiğimiz yıl ilk kez bir köpek olarak halkın arasına çıkarak dünya basınında manşetlere taşınmıştı. Toco'nun aynı zamanda bir 'I want to be an animal' (hayvan olmak istiyorum) adıyla bir Youtube kanalı da bulunuyor. Kanalında bir köpek olarak yaşamanın inceliklerini ve tecrübelerini paylaşıyor. Videolarında dört ayak üzerinde yürüdüğü, ödül karşılığında numaralar yaptığı ve 'sahibi' tarafından yürüyüşe çıkarıldığı dikkate çarpıyor.

İnsanken köpeğe dönüştü Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

KÖPEK OLDUĞU İÇİN KONUŞMAYI REDDEDİYOR

Ancak Toco videolarda 'köpek olduğu' gerekçesiyle konuşmayı reddediyor. Gerçek kimliğini ise arkadaşları tarafından yargılanmamak için asla açıklamayacağını yazan Toco, 'Köpek olmak istememin garip olduğunu düşünüyorlar. Gerçek yüzümü gösterememem bu sebepten' diyor.

Haberin Devamı

'KORKMAYIN ISIRMAZ'

Toco'nun geçtiğimiz gün yayınlanan yeni videosu ile yeniden dünya basınının gündemine dahil oldu. 'Sahibi' olarak kendisini küçük bir gezintiye çıkaran kadın Toco ile Tokyo sokaklarında vakit geçirdi. Videoda bir parktaki çocukların kendisine ilk olarak merakla baktığı görüldü. 

İnsanken köpeğe dönüştü Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor

Sahibinin gülümseyerek, "Korkmayın. O ısırmaz" diyerek teşvik etmesinden sonra ise, çocuklardan biri onu sevmeye koyuldu. Yanı sıra Toco video sırasında çeşitli 'numaralara' da imza attı. Kadına patisini uzatan hatta yere yatıp yuvarlanan Toco çevresinden takdir topladı. Videonun YouTube kanalında yayınlanması sonrası, 'Toco hayranları' yorumlarda onu 'insanlarla etkileşimde çok iyi' olduğunu yazarak övdü.