Dünya Kızıyla gezerken karısı ve sevgilisine denk geldi! Skandal anlar

Kızıyla gezerken karısı ve sevgilisine denk geldi! Skandal anlar

03.06.2023 - 11:42 | Son Güncellenme:

Çin'de sevgilisi ile el ele yürüyen kadın, kızı ve kocasıyla karşılaştı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken detaylar pes dedirtti.

Kızıyla gezerken karısı ve sevgilisine denk geldi Skandal anlar

Çin'in 14 Şubatı olarak bilinen 'Aşk itirafı günü' kapsamında birçok Çinli yeni ilişkilere yelken açıyor. Bir gelenek haline gelen gelişmede ilginç anlar da zaman zaman yaşanıyor.

Haberin Devamı

Bu sene Çin’in Jiangsu eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın sevgilisi ile önce bir otelde yemek yedi. Daha sonra bölgenin en işlek caddesinde el ele yürüyen çift bir anda kabusu yaşadı.

KADININ KOCASI BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI

Şans eseri oradan geçen kadının eşi bir anda durumu fark etti ve ikiliye saldırdı. Kavga anı kameraya yansırken, çiftin küçük çocukları da gözden kaçmadı. Yerel basında çıkan haberlerde talihsiz adamın kızıyla birlikte yürüyüşe çıktığı bildirildi.

SEVGİLİSİNİ KORUDU

Öfkeli koca ise adamı tek yumrukla yere serdi ve defalarca tekmeledi. Aldatan eş ise olanları sadece izlemekle yetindi. Kısa bir süre sonra sevgilisini korumaya geçen kadın eşinin yumruklarına resmen siper oldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kadın, sevgilisi ve eşini gözaltına aldı. Yetkililerden kocanın ceza alıp almadığına dair bir açıklama gelmedi.

Haberin Devamı

Söz konusu görüntüler ise Çin'in Twitter'a benzeyen uygulaması Weibo'da milyonlarca kişi tarafından izlendi.