Dünya Kocasının eski eşiyle de akraba

Kocasının eski eşiyle de akraba

06.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere'nin gelecekteki kraliçesi Camilla'nın soy ağacında Marx'tan Madonna'ya, sadizmin isim babası Sade'den köle tüccarı Bonham'a, Fransa kralından kocasının eski eşi Diana'ya kadar birçok ünlü bulunuyor.

Kocasının eski eşiyle de akraba

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth (95) geçtiğimiz günlerde zamanı gelip de en büyük oğlu Prens Charles (73) tahta geçtiğinde Charles'ın eşi Düşes Camilla'nın da "kraliçe" unvanını alacağını açıkladı. Charles'ın 1996'da boşandığı ilk eşi, iki çocuğunun annesi Prenses Diana 1997'de şüpheli bir trafik kazasında ölmüştü. Boşanmaya da Charles'ın şimdiki eşi Düşes Camilla'yla (74) ilişkisi gerekçe gösterilmişti. Şimdi soy ağacı gündeme gelen Camilla, Diana'yla da akraba çıktı. İngiliz biyografi yazarı Christopher Wilson'ın araştırması, Camilla'nın krallar ile kraliçelerin soyundan gelmesinin yanı sıra, Sadizm'in kurucusu yazar Sade ve şarkıcı Madonna'nın da aralarında bulunduğu birçok ilginç insanla akraba olduğunu ortaya koydu.

Haberin Devamı

 'Soylular' geçidi

Düşes Camilla'nın soy ağacında en az 7 dük, 6 marki, 15 kont, 7 vikont, 8 baron ve 3 İngiltere Başbakanı bulunuyor. Ayrıca düşes, Navarre Kraliçesi Jeanne, Fransa Kralı IV. Henry, Danimarka ve Norveç Kralı II. Frederick, İskoçya Kraliçesi Mary, İskoçya Kralı VI. James, İngiltere Kralı I. James ve Kral II. Charles ile de akraba. Camilla'nın ninesi Alice Keppel, İngiltere Kralı Edward VII'nin metresiydi. Camilla'nın büyük annesi Sonia Keppel'in de Kral Edward'ın gizli çocuğu olduğu iddia ediliyor. Eğer iddia doğruysa bu, Camilla'nın eşi Prens Charles ile kuzen olduğu anlamına geliyor. Camilla ayrıca 18'inci yüzyılda köle tüccarı olan Kaptan Samuel Bonham ile de akraba.