Dünya Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var! Azılı katiller arkadaş oldu

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var! Azılı katiller arkadaş oldu

12.04.2022 - 07:11 | Son Güncellenme:

Görevini kötüye kullanarak korkunç bir cinayet işleyen polis memuru Wayne Couzens ile yüzlerce cesede cinsel istismarda bulunan David Fuller hapishanede bir araya geldi. 'Garip ikili'nin arkadaşlıkları ise 'pes' dedirtiyor.

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - İngiltere'nin en azılı iki katili. Biri Sarah Everard'ın katili Wayne Couzens, diğeri ise gelmiş geçmiş en ahlaksız suçları işlemiş olan David Fuller. Fuller faili meçhul cinayetlerin yanı sıra hastane morglarında en az 100 cesede cinsel istismarda bulunmuştu. Bu cesetler arasında Türk kızı Azra da vardı.

Haberin Devamı

Fuller'ın davası 'yatak cinayetleri' olarak tanınmıştı ve DNA izi dedektifleri Muller'e götürene kadar çözülmemiş en uzun çifte cinayetlerden biriydi. Nekrofili Muller, cinayetler nedeniyle iki müebbet hapis ve ayrıca elektrikçi ve bakım işçisi olarak işe alındığı kent hastanesinde cesetleri istismar etmekten 12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Doğu Sussex, Heathfield'deki evini arayan polis, kitaplık bulunan bir dolabın arkasına sıkışmış dört sabit disk keşfetmişti. Bu disklerin içinde cesetlere cinsel istismarda bulunurken çektiği videolar vardı. Fuller'ın kasım ayında mahkum edilmesinin ardından, sağlık sekreteri Sajid Javid, tacizine bu kadar uzun süre nasıl devam edebildiğini belirlemek için bir kamu soruşturması başlattı.

Haberin Devamı

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var Azılı katiller arkadaş oldu

GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI

Bir polis memuru olan Wayne Couzens'ın yaptıkları da tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Geçen yılın şubat ayında eve yürüyerek dönerken kayıplara karışan Sarah Everard'ın cansız bedeninin kalıntıları 2021'in mart ayında bir ormanlık alanda bulunmuştu. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada Londra Metropolitan Polis Teşkilatı'nda görevli polis memuru Wayne Couzens, zorla alıkoyma ve cinayetle suçlanmıştı. Mahkemeye sunulan deliller ve görgü tanıklarının ifadelerine göre polis Couzens, Sarah Everard'ı kaçırmak için görevini kötüye kullandı.

Couzens'ın Kovid önlemlerine uymadığı gerekçesiyle durdurduğu genç kadını kaçırmadan önce polis kimliğini göstererek kelepçelediği ve kiralık aracına binmeye zorladığı belirtilmişti. Savcı, "Sarah Everard'ı öldürdükten sonra bedenini yakacaktı. Cesedini sırf bunun için satın aldığı yeşil torbalara koydu" demişti. Sarah Everard, kaçırılmasının ardından tecavüz, boğma ve yakılmaya maruz kalarak korkunç şekilde öldü. Ondan geriye ailesine veda edilecek bir bedeni bile kalmamıştı.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var Azılı katiller arkadaş oldu

ARKADAŞ OLDULAR

İKaçırma, tecavüz ve cinayet suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırılan eski polis memuru Wayne Couzens'ın 'Morg Canavarı' lakaplı David Fuller ile arkadaş olduğu açıklanırken, bu iki sapık katil şimdi 'garip çift' olarak biliniyorlar. HMP Frankland'daki diğer mahkûmlar arasında Lee Rigby'nin katili Michael Adebolajo, polis katili David Beiber ve Nazi çivi bombacısı David Copeland da yer alıyor.