Dünya Musk bu kez de Twitter’ın logosuna taktı!

Musk bu kez de Twitter’ın logosuna taktı!

24.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ekim ayında Twitter’ı satın alan Elon Musk, platformun ikonik mavi kuş logosunu “X” ile değiştireceğini açıkladı.

Musk bu kez de Twitter’ın logosuna taktı

Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada doğru tasarımı bulduğu anda kuş logosunun “X” ile değiştirileceğini söyledi. Bu açıklamasının ardından titreyen bir “X” videosu da paylaşan Musk, “Ve yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başka bir paylaşımında, Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline de yer veren Musk, “Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi” dedi.

Haberin Devamı

Musk, bu değişikliğin çok uzun zaman önce yapılması gerektiğini savunurken, yeni logosuyla “her bir insanı eşsiz kılan kusurları somutlaştırmak” istediğini ifade etti.

Musk bu kez de Twitter’ın logosuna taktı

Domain de değişti

ABD’li milyarder Musk, Twitter’ı satın almasından bu yana şirket iş adını X Corp olarak değiştirmiş, bununla platformu “her şey uygulaması” haline getirmek istediğini ifade etmişti. Musk, son gelişmelerle birlikte Twitter’ın domainini de x.com ile değiştirdi. Kullanıcılar, şu anda x.com adresini ziyaret ettiğinde Twitter’ın web sitesine yönlendiriliyor.