Dünya Pitbull dehşeti! Tekerlekli sandalyeli adamı düşürüp ısırmaya başladılar

Pitbull dehşeti! Tekerlekli sandalyeli adamı düşürüp ısırmaya başladılar

29.01.2024 - 12:17 | Son Güncellenme:

Bir süredir yemek yemedikleri öne sürülen iki pitbull cinsi köpek tekerlekli sandalyesiyle evine gitmeye çalışan adama saldırdı. Korkunç görüntüler dünyada ses getirdi.

Pitbull dehşeti Tekerlekli sandalyeli adamı düşürüp ısırmaya başladılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin timsahlarıyla ünlü eyaleti Florida, bu sefer bir pitbull saldırısıyla dünya medyasında adından söz ettirdi. 28 milyon nüfuslu bölgede yaşanan saldırı anbean bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren "Smokie" lakaplı şahıs evinin yakınlarında köpeklerin hedefi oldu. Dehşete düşüren anlarda köpeklerin zıplayarak kurbanı tekerlekli sandalyeden düşürdükleri daha sonra da yerde çaresiz kalan şahsı onlarca kez ısırdıkları görüldü. Yerel basında çıkan haberlere göre köpeklerin sahibi bir süre önce hapse giren biriydi ve köpekler de uzunca bir süredir yemek yememişti.

Haberin Devamı

KOMŞULAR SEFERBER OLDU

Bir başka komşu ise köpeklerin talihsiz adamın özellikle yüzünü hedef aldıklarını belirtti ve çevredeki en az 20 kişinin 'Smokei'yi kurtarmak için çabaladığını kaydetti. Ses çıkarıp köpeklerin üzerlerine bir şeyler fırlattıklarını belirten komşu bu taktiğin en sonunda işe yaradığını açıkladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise talihsiz adamı hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan şahıs ameliyat edildi.

Pitbull dehşeti Tekerlekli sandalyeli adamı düşürüp ısırmaya başladılar

UYUTULACAKLAR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer ise eyalet yasalarına göre köpeklere ötenazi yapılacağını belirtti.