DünyaSon dakika... Filipinler'de deprem

Son dakika... Filipinler'de deprem

05.04.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

Mindano adasını sarsan 5.9 büyüklüğündeki depremin herhangi bir hasara yol açmadığı bildiriliyor.

Son dakika... Filipinlerde deprem

Filipinler'in güneyindeki Mindanao adasında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haberin Devamı

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), yerin 64 kilometre altında gerçekleşen sarsıntının merkez üssünü Davao şehrine 128 kilometre mesafe olarak veriyor.

Filipinlerli yetkililer, depremin herhangi bir hasara yol açmadığını bildirdi.

Söz konusu Mindanao adası, geçen yıl IŞİD teröristleriyle savaşta dünyanın gündemine gelmişti. Adaya bağlı Marawi kentini işgal eden teröristlerle yapılan savaş, şehri tamamen enkaza çevirmişti.

Filipinler, yeryüzünde en çok deprem gerçekleşen Pasifik Ateş Çemberi'nin üzerinde yer alıyor. Her gün çok sayıda sarsıntıya ev sahipliği yapan söz konusu fay hattı, dünyanın en büyük su kütlesi Pasifik Okyanusu'nu baştan başa kat ediyor.

KEŞFETYENİ
Hailey yüzüğü attı! Justin Bieber ile boşanıyor mu?
Hailey yüzüğü attı! Justin Bieber ile boşanıyor mu?

Cadde | 22.06.2025 - 15:12

Dünyaca ünlü model Hailey Bieber, New York'ta gezerken tektaşı olmadan görüntülendi. Her gün yeni bir olayla gündeme gelen çift hakkında boşanacakları iddia edildi.

Yazarlar