Dünya Tarantino’dan Oscar gibi gala

Tarantino’dan Oscar gibi gala

24.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Quentin Tarantino’nun son filmi Bir Zamanlar Hollywood’un Los Angeles’ta yapılan galası, Oscar kırmızı halı törenlerini aratmadı.

Tarantino’dan Oscar gibi gala

 

Filmden dizi çıktı

Haberin Devamı

Tarantino’nun dokuzuncu uzun metraj filmi “Once Upon a Time in Hollywood” gösterime girmeye hazırlanırken yönetmen yeni dizi projesiyle gündemde. Dizinin Bir Zamanlar Hollywood filmiyle ilgili olduğunu açıklayan Tarantino, Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı “Rick Dalton” karakterine odaklanan, “Bounty Law” adını verdiği 5 bölümlük bir dizi de kaleme aldı. Tarantino, siyah beyaz olacak dizinin yayınlanacağı kanal olarak Netflix, HBO, FX, Showtime gibi platformları düşündüğünü söyledi.

Hayranlarla selfie

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan Quentin Tarantino’nun son filmi “Once Upon a Time In Hollywood” (Bir Zamanlar Hollywood) filminin Hollywood prömiyeri Los Angeles’ta önceki akşam yapıldı. TCL Chinese Theatre’da düzenlenen galaya, Tarantino’nun yanı sıra filmin başrol oyuncuları 45 yaşındaki Leonardo Di Caprio, 55 yaşındaki Brad Pitt ve 29 yaşındaki Margot Robbie de katıldı. Yıldız oyuncular, filmin adına da yakışır biçimde Hollywood ihtişamını kırmızı halıya taşımayı başardı. Filmin başrol oyuncularına hayranları yoğun ilgi gösterdi. Oyuncular da hayranlarının ilgisini karşılıksız bırakmadı. Bol bol selfie çekildi, imzalar dağıtıldı. Sharon Tate’in (Margot Robbie) kapı komşusu aktör Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ile dublörü Cliff Booth’un (Brad Pitt) hikâyesini anlatan film, ABD’de bu cuma, Türkiye’de ise 23 Ağustos’ta gösterime giriyor.

Haberin Devamı

Tarantino’dan Oscar gibi gala

70’ler perisi

Filmin başrol oyuncularından Margot Robbie,
V yakalı derin dekolteli ve geniş kemerli beyaz elbisesiyle periler gibiydi. Chanel’in marka yüzü olan Robbie yine bu markanın özel kıyafetiyle kırmızı halıdaydı. Ünlü yıldızı saran beyaz elbise, 1970’lerde Lauren Hutton’ın giymesiyle bir klasik haline gelmişti.

1969’un Los Angeles’ında geçen film, artık Hollywood’da tanınmakta güçlük çeken Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile onun uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikâyesini anlatıyor. Hikâyenin arka planında hem o yılların sinema sektörünü hem de sektörde yer alan ünlü isimleri görme imkânı olacak.

Haberin Devamı

Kill Bill 3’e yeşil ışık

ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, Kill Bill serisinin 3’üncü filminin çekilmesiyle ilgili olarak serinin ABD’li başrol oyuncusu Uma Thurman ile görüştüklerini doğruladı. “Happy Sad Confused” adlı podcast yayınında konuşan yönetmen, Kill Bill serisinin 3’üncüsünün çekilip çekilmeyeceği sorusuna “Doğruyu söylemek gerekirse Uma’yla son zamanlarda bununla ilgili konuşuyoruz. Bunu yapacağımdan emin değilim ama epey düşündüm” yanıtını verdi. Quentin Tarantino, eski filmlerinden birinin devamı gelecekse bunun Kill Bill olacağını söyledi.