Dünya Tavandan aşağı süzüldü, korkutan görüntü sosyal medyayı karıştırdı!

Tavandan aşağı süzüldü, korkutan görüntü sosyal medyayı karıştırdı!

30.01.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Evinde sakin ve sıradan bir gün geçiriyordu. Bir anda tavanın içinden çıkan tuhaf ve rahatsız edici manzarayla karşılaştı. Tavanının ortasından aşağı uzanan dallar vardı. 

Tavandan aşağı süzüldü,  korkutan görüntü sosyal medyayı karıştırdı

Bir kadın evinin tavanının ortasından çıkan ve ağaç dalına benzeyen bir korkutucu bir görüntüyle karşılaştı. Rahatsız edici tablonun kaynağını öğrenmek için ise, internete başvurmaya karar verdi. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlar ile birçok seçenek sundu. Yanı sıra, gizemli 'dalları' derhal kontrol ettirmeleri konusunda da uyardı. 

Haberin Devamı

ALTINI ÇİZEREK UYARDILAR

Tavandan aşağı süzüldü,  korkutan görüntü sosyal medyayı karıştırdı

Evinde sıradan bir gün geçiren bir kadının gözüne aniden banyosunun tavanının ortasından sarkan uzantılar çarptı. Tuhaf görüntünün ne olabileceğini öğrenmek isteyen kadın, konuyu sosyal medyaya taşıdı. Facebook'taki bir grupta paylaşılan görüntü hızla kullanıcıların dikkatini çekti. Paylaştığı fotoğrafa, "Kimse biliyor mu, bu nedir?" notunu düştü. Merak içindeki kadının yardımına koşanlardan biri, "Termitlere benziyor. Bir an önce çatınızı kontrol ettirin" diye yazdı. Yanı sıra, diğer sosyal medya kullanıcıları da bu fikre katıldı ve koyu renkli dalların termit izlerine çok benzediğine dikkat çekti. 

Bu, ev sahiplerinin karşılaşacağı daha büyük sorunların bir işareti olabileceği anlamına geliyordu. Kullanıcılar ayrıca, 'en kısa sürede bir uzmanın gelip kontrol etmesini' altını çizerek tavsiye etti. Termitler hakkında bilgi sahibi olanlar daha detaylı bilgi sundu. Buna göre, 'dalların' termitlerin; çamur, toprak, dışkı, talaş ve tükürükten oluşturduğu tünel benzeri bir yapı olduğu kaydedildi. Ayrıca evin hem içinde hem de dışında görülebileceği belirtildi. 

Haberin Devamı

Bir evin termitler tarafından istila edilmiş olabileceğine dair başka işaretler de var. Bunlar; evin yan tarafındaki çamur izleri, kabaran veya oyuk ahşap, nemli zeminler, deri üzerinde nemli lekeler gibi işaretler. Yanı sıra, döşeme tahtaları veya duvarın içinden tahta çiğneyen termitlerin sesi duyulabilir. Termitlerden kurtulmak için uzmanlara danışmayı unutmamak önemli.