Dünya Türkiye’den alınan yatta şiddet iddiası

Türkiye’den alınan yatta şiddet iddiası

24.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e “Amphitrite” adlı yatta da şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Lüks yatın aktör tarafından Türkiye’den satın alındığı ortaya çıktı.

Türkiye’den alınan yatta şiddet iddiası

 DIŞ HABERLER - Hollywood oyuncuları Johnny Depp (58) ile Amber Heard (36) iki yıllık evliliklerini 2017’de bitirmelerine rağmen hukuki mücadelelerini sürdürüyor. Her iki oyuncu da birbirini evlilikleri sırasında şiddet uygulamakla suçluyor. Johnny Depp’in Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık iftira davasında adı geçen yatın Türk yapımı olduğu ortaya çıktı. Business Insider’ın haberine göre, Depp, Heard’ün içinde kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği yatı 2007’de Türkiye’deki bir şirketten satın aldı. “Karayip Korsanları” filminin yıldızı olan aktörün art deco tarzı iç mekanı ve “korsan gemisi” tasarımıyla tanınan yatı kaça aldığı bilinmiyor.

Haberin Devamı

Doğu Ekspresi gibi

2017’de Fransız aktris Vanessa Paradis ile birlikte olan Depp, yata çocukları Lily-Rose ve Jack’in isimlerinin birleşimi olan “Vajoliroja” adını verdi. Deep, 2008’de yatı yenilemek için Kaliforniya merkezli iç mimarlık firması LM Pagano ile çalıştı. Pagano’ya göre, Depp 47.6 metrelik teknesindeyken kendisini 1883 ile 1977 yılları arasında Paris - İstanbul arasında sefer yapan Doğu Ekspresi’nde gibi hissetmek istedi. Depp’in 2017’de Agatha Christie’nin romanından uyarlanan “Doğu Ekspresi’nde Cinayet” filminde de rol aldığı bilinirken, kadife dekoru ve antika tarzda ahşap bir iç mekanı bulunan yatın 10 misafir ve 9 mürettebat kapasiteli olduğu ifade edildi.

Şimdi ABD’li bir iş insanında

Haberin Devamı

Johnny Depp 2015’te Amber Heard ile evlendiğinde, 4 güverteli ve 7 metrelik kirişleriyle bir korsan gemisini andıran lüks yatın adını “Amphitrite” olarak değiştirdi.

Düğünden 15 ay sonra da Heard boşanma davası açtı. Şimdi bu yatta Depp’in sarhoş olup eski eşi Heard’e şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Depp’in yatı 2015’te ise “Harry Potter” kitap serisiyle ünlenen İngiliz yazar J.K. Rowling’e 27 milyon dolara sattığı belirtildi. Rowling’in de şu anda adı “Arriva” olan yatı ABD’li bir iş adamına sattığı öğrenildi.

Öte yandan Johnny Depp ile Amber Heard’ün iftira davasının duruşmalarında son haftaya girildi.