Dünya Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı!

Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı!

18.03.2024 - 08:14 | Son Güncellenme:

Annesinin vampir olduğuna dair hezeyanlara kapılmıştı. Zavallı kadını boğazına kazık saplayarak hayattan kopardı. Güvenlik güçleri eve geldiğinde kanlar içindeki ellerinde annesinin çantası vardı. Ancak cesetten iz yoktu.

Tüyler ürperten olay: Annesine vampir dedi, boğazına kazık sapladı

Tüyler ürperten olayın adresi kayıtlara ABD'nin Oregon eyaleti olarak geçti. Annesinin vampir olduğuna inanan 56 yaşındaki adam, zavallı kadını öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı.

Haberin Devamı

HER DETAYI KAN DONDURDU

Robert Bruce Poe adındaki adam, 12 Mart'ta yerel güvenlik güçlerini aradı ve onlara 79 yaşındaki annesi Judy D Poe'yu 'kazara' öldürdüğünü itiraf etti. Polisler kısa süre sonra evine geldi ve zanlıyı elleri ve kıyafetleri kanlar içerisindeyken annesinin çantasını ve bir mektubu tutarken buldu. Ancak cesetten eser yoktu.

Hayata kan donduran şekilde veda eden Judy daha sonra evden yaklaşık 228 metre uzakta bulundu. Mahkeme kayıtlarına göre yetkililer cesede yaklaştıklarında kan dondurucu manzarayla karşı karşıya kaldılar. Zavallı kadının boğazına saplanmış bir 'kazık' vardı. Kazığın bir bahçe aletinin kırılmasıyla elde edildiği düşünülüyor.

SORGUDA HEZEYANLARINI ANLATTI

Polisler tarafından, sorgulandığında annesinin bir vampir olduğuna inandığını, çünkü geceleri uyanmasına sebep olduğunu ve çarşaflarda kan bulduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Yetkililer kurbanın ölümünü yerel saatle, 21.55'te doğruladı. Robert derhal gözaltına alındı, ikinci derece cinayet ve yasa dışı silah kullanmak suçlamasıyla yüzleşiyor. 20 Mart'ta ise, mahkemeye çıkması bekleniyor. 1986 yılından beri; metamfetamin bulundurmak, hırsızlık, alkollü araç kullanmak, taciz gibi birçok suçtan yakalanarak tutuklanmıştı.