Ege 70. mağaza Foça’ya

70. mağaza Foça’ya

24.07.2017 - 04:16 | Son Güncellenme:

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 70. mağazasını Foça’da açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivanoğlu, “Kendi ürünümüzü üretip, satıyoruz” dedi

70. mağaza Foça’ya

Ege Bölgesi’nin lider mağaza zincirlerinden Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 70. mağazası Foça’da açıldı. Açılışa Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu,Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Pehlivanoğlu, Hanif Pehlivanoğlu Müdür Yardımcısı Kurtuluş Ürkmez, şirketin önde gelen müdürleri, tedarikçi firmaların sahipleri, müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Farklı ve kaliteli

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, açılışta, Foça’nın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Hem üretici hem de satıcı olduklarını belirten Pehlivanoğlu şunları söyledi:

“Kendi ürünümüz olan et, süt, yumurta, zeytin raflarımazda sizleri bekliyor, bu işi seve seve yapıyoruz. Kırmızı et alırken dikkat edin. İnsanlarımıza ve çocuklarımıza sağlıklı ürünler yedirmeliyim düşüncesiyle yola çıktık.”

Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, klasik marketçilik yapmadıklarını, farklı fiyat ve farklı dizaynla tüketicinin karşısına çıktıklarını, bu yöntemle tüketicinin de mutlu olmasını amaçladıklarını sözlerine ekledi.