Ege Altın Kız, yine şampiyon

Altın Kız, yine şampiyon

12.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Aerobik cimnastikte Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Ayşe Begüm Onbaşı Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha gurur kaynağımız oldu. Organizasyonda 3 altın madalya birden kazandı ve başarılarına bir yenisini ekledi, “Amacımız İstiklal Marşımızı her platformda okutmak” dedi

Altın Kız, yine şampiyon

Aerobik cimnastikte Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha şampiyonluk elde ederek büyük bir gurur yaşadı.

Haberin Devamı

Manisa’daki Muradiye Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Ayşe Begüm, organizasyona da 3 altın madalya birden kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi. Aerobik cimnastik disiplininde Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, son şampiyon unvanı ile mücadele ettiği Büyük Kadınlar kategorisinde altın madalyayı boynuna astı. Onbaşı, Karışık Çiftler ve Trio kategorilerinde de zirveyi kimseye bırakmayarak 2021 sezonuna 3 altın madalya ile başlamış oldu.

Onbaşı, şampiyonanın Dünya Şampiyonası için hazırlık niteliğinde olduğunu söyleyerek, “Güzel performans sergilediğime inanıyorum. Antrenörüm Mehmet Ali Ekin ile beraber 2019’da Portekiz’de dünya şampiyonluğu kazanmıştık. Sıradaki dünya şampiyonasına bunun rahatlığıyla çıkacağız.

Haberin Devamı

Amacımız İstiklal Marşımızı her platformda okutmak” dedi. Ayşe Begüm Onbaşı’nın antrenörü Mehmet Ali Ekin de Onbaşı ile olabildiğince çok yarışmaya katılmaya çalıştıklarını söyledi. Ayşe Begüm Onbaşı, aktif yarışmalara pandemi nedeniyle uzun süre verilen ara sonrasında önemli bir başarıya imza attığını dile getirdi. “Bu sene eğer şartlar izin verirse çok yoğun bir program bizi bekliyor” diyen Onbaşı, “Bu yoğun takvimde ilk hedefim, Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesinde Türkiye şampiyonluğuna bir kez daha ulaşmaktı. Hedefime de ulaşabildiğim için çok mutluyum. Umarım bu sene kendime koyduğum diğer hedeflere de bir bir ulaşıp bana inanan ve destekleyen herkesi gururlandırmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.