Ege ‘Aranan markayız’

‘Aranan markayız’

18.07.2018 - 01:11 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik, Alaçatı’da açtığı satış ofisiyle projelerini tanıtıyor. Kuzeyşehir Projesi Satış Yöneticisi Merve Şahin, özellikle İstanbul ve Ankara’dan gelen tatilcilerin ilgili olduğunu söyledi

‘Aranan markayız’

Yücesoy Mühendislik, Alaçatı çarşı içinde hizmete açtığı satış ofisiyle İzmir dışından gelen yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kesme taş mimarisiyle dikkat çeken satış ofisinde Kuzeyşehir, İdeal Ofis, Studio City, Santrall, Konsept, Statü ve Metrofis projelerininin tanıtımı yapılıyor. Özelikle İstanbul ve Ankara’dan gelen tatilcilerin ilgi gösterdiğini ifade eden Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir Projesi Satış Yöneticisi Merve Şahin, maket, katalog ve ekranlar aracılığıyla tanıttıkları ofis ve konut projelerinin beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin Devamı

Projelerin hem fiyat hem de kalite olarak tercih edildiğini belirten Şahin, sanayi bölgeleri, üniversiteler, ticaret merkezleri gibi önemli lokasyonlara yakın bölgelerdeki konut ihtiyacına cevap verdiklerini, böylelikle yatırımcıların da önemli kazanç sağladığını belirtti.

Uygun fiyat olanağı

Yıllardır edindikleri marka bilinirliği ve güven nedeniyle kendilerini ispatladıklarını kaydeden Şahin, “Doğru yerde, doğru proje felsefesiyle çalışıyoruz. Gerek proje kalitesi, gerekse sunduğumuz fiyat avantajıyla birlikte aranılan marka konumundayız. Farklı yerlerde, tiplerde ve farklı fiyat aralıklarında yaptığımız projelerimizi müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.