Ege Aşıklar akın etti!

Aşıklar akın etti!

16.02.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Yunusemre Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 11 nikaha ev sahipliği yaptı. Narlıdere’de de 7 çift hayatını birleştirdi

Aşıklar akın etti

Evlenmek isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Yunusemre’de 11 çift, Narlıdere’de de 7 çift, hayatını birleştirdi. Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu, bu özel günde evlenmek isteyen çiftlere sürpriz yaparak salonu süsledi. Ayrıca Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda kıyılan nikahlar güne özel olarak ücretsiz oldu. Çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Mehmet Çerçi, “Çiftlerimizin evlilik yolunda birbirlerine sevgi, sadakat ve anlayış içinde olması gerekiyor” dedi. Narlıdere Belediyesi de, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 7 ayrı nikaha ev sahipliği yaptı. Gelin ve damatların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Ali Engin, “Evlilikleri boyunca, hep ilk günkü heyecanla birbirlerine sevgiyle, anlayışla ve hoşgörüyle bakmalarını diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Sevgi günü’ vurgusu

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat ‘Sevgililer Günü’nü Belediye Meydanı’nda düzenlediği konserle kutladı. Tezgah grubu sahne aldı. Başkan Ahmet Aras, 14 Şubat’ın sadece sevgililerin değil, yaşamının merkezine sevgiyi koyan, dünyaya sevgiyle bakmayı bilen herkesin günü olduğunu ifade etti.

Bergama mis koktu

14 Şubat nedeniyle Bergama Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve kültür merkezi konseri çıkışında sanatçı ve izleyicilere nergis dağıttı.