Ege‘Aydın için çalışmaya devam edeceğiz’

‘Aydın için çalışmaya devam edeceğiz’

25.01.2025 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke ilçesinde 6 araç ve 40 personelle çevre bakım çalışması gerçekleştirdi ve ilçeyi pırıl pırıl hale getirdi.

‘Aydın için çalışmaya devam edeceğiz’

Çalışmalar, kırsal mahallelerden kent merkezine kadar tüm bölgelere hizmet götürmeyi hedefleyen belediye tarafından aralıksız olarak sürdürülüyor. Söke’deki vatandaşlar, yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından hemşehrilerimize hizmetlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımızı 7 gün 24 saat sürdürüyoruz. Aydınımız için çalışmaya, kentimizin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar