Ege Ayrılıklar, Altay’ın canını yaktı!

Ayrılıklar, Altay’ın canını yaktı!

22.06.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Altay’da mukaveleleri sona eren Kappel ve Thiam’ın yeni sezon öncesi Pendikspor’la sözleşme imzalaması siyah beyazlıları üzdü. Kadrosunda ciddi eksilmeye giden yönetim, iç transferde ilk teklifleri geri çeviren oyunculara ikinci teklifleri sunmaya hazırlanıyor.

Ayrılıklar, Altay’ın canını yaktı

Mustafa Köprülü DHA - Spor Toto 1. Lig’e düşen Altay’da sözleşmeleri sona eren Leandro Kappel ve Khaly Thiam’ın yeni sezon öncesi Pendikspor’la sözleşme imzalaması siyah beyazlıları üzdü. Son 4 sezonda Altay formasını terleten Hollandalı sağ kanat Kappel, bu yıl ilk kez 1. Lig’e çıkan Pendikspor’un tarihindeki ilk yabancı futbolcusu oldu. Son 2 sezonda İzmir ekibinin başarısı için top koşturan Senegalli ön libero Thiam da Kappel’in hemen ardından aynı kulüple resmi sözleşme imzaladı. Pendikspor’un yine Altay’da görev yapan stoper Murat Akça ve sözleşmesini fesheden santrfor Karamoko Bamba’ya da kanca attığı öğrenildi. Siyah beyazlılarla sözleşmesi devam eden Murat’ın İstanbul temsilcisine gitmesi için bonservis ücreti getirmesi gerekiyor. Öte yandan yönetim iç transferde ilk teklifleri geri çeviren oyunculara ikinci teklifleri sunmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

12 veda yaşandı

Transfer yasaklısı Altay’da şimdiye kadar geçen sezon Süper Lig kadrosunda yer alan 12 futbolcu siyah beyazlı kulüple yollarını ayırdı. İzmir ekibinde Bamba, Paixao, Lis, Pinares, Aka, Naderi, Thaciano, Rayan, Cihan, Cebrail, Kappel ve Thiam takımla vedalaştı. Bu 12 futbolcuya başta Rodriguez olmak üzere yeni isimler de eklenecek. Altay’da kontratları sona eren İbrahim, Özgür, Tolga, Ceyhun, Zeki, Deniz, Poko ve Ozan’ın durumları belirsiz. Altyapıdan yetişen Kazımcan’ın da satışı gündemde.