Ege Başkan Zeyrek A Takımı’nı tanıttı

Başkan Zeyrek A Takımı’nı tanıttı

26.05.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, projelerini anlattığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin A Takımı’nı basına ve kamuoyuna tanıttı.

Başkan Zeyrek A Takımı’nı tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Double Tree By Hilton Otel’de toplantı düzenledi. Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarının katıldığı toplantıda Başkan Zeyrek, Manisa’yı geleceğe taşıyacak üst yönetim kadrosunu tanıttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in ekibinde Genel Sekreter Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Oğuz Murat Pınar, Ulaş Aydın, Ali Kılıç, Pınar Mine Hacıalibeyoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Zeynep Çetinkaya, Finans Danışmanı olarak Ferhat Murat görev yapacak. 

Haberin Devamı

Öte yandan Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik zorlukların çalışanlar üzerinde oluşturduğu baskıyı bir nebze olsa azaltmak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli sözleşmeli ve memurların sosyal denge sözleşmesi yasal en üst sınır olan yüzde 120 oranında verilecek.