Ege Beş arabayla girdiği sektörde dev oldu

Beş arabayla girdiği sektörde dev oldu

23.06.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu DOKAY Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Münir Sirhan Özen oldu.

Beş arabayla girdiği sektörde dev oldu

İş yaşamındaki kritik dönemeçleri ve başarıya giden yolda karşılaştığı zorlukları anlatan Özen, “2005 yılında İzmir’e geldim ve otopark üzerine çalışmaya başladım. 5 araçla araba kiralama işine de girdik. Gurbetçilerin yaz aylarında büyük oranda araba kiraladıklarını fark ettik. Almanya, Hollanda, Belçika’daki seyahat acenteleri ile anlaştık ve 5 olan araç sayımızı 60’a çıkardık. Kışın gurbetçilerin azalması ile filo kiralama işine dahil olduk. yedek araç hizmeti de vermeye başlayınca araç sayımız 300 oldu” dedi.

Haberin Devamı

Atina ofisi

Bugün Ege’nin en büyük filo kiralama şirketi olduklarını ifade eden Özen, “Yunanistan’da şirketimizi açtık, turizm belgemizi aldık. Atina ile Avrupa’daki ilk ofisimizi açtık, 5 yıldır orda da hizmet veriyoruz. Ayrıca ikinci el araç satış işine de girdik” diye konuştu. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ise, “Toplantılara ilk başladığımız gibi yüz yüze devam etmeyi diliyoruz” dedi.