Ege Bilal Demir, Manisa’ya hizmet için aday adayı

Bilal Demir, Manisa’ya hizmet için aday adayı

19.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Bilal Demir, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bilal Demir, Manisa’ya hizmet için aday adayı

Milletvekili olması halinde nasıl bir profil çizeceğini anlatan Demir, “Bu şehirde taş üstüne taş koymak, şehrin gelişimine katkı sağlamak için, bütün yerel hizmet aktörleriyle uyum içerisinde çalışarak, Ankara’nın imkanlarını Manisa’ya taşıyacağım. Kötü gününüzde, mutlu gününüzde yanınızda olacağım. Partili, partisiz, herkesin milletvekili, kardeşi, ağabeyi, olacağım. Hemşerilerimizin kolaylıkla ulaşabildiği, derdini sıkıntısını anlatabildiği, samimiyetinden, en küçük bir şüphesi olmadığı, bir milletvekili olacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Demir’e desteğini ileten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, “Gençlik yıllarından beri sivil toplum kuruluşları içerisinde ya da bulunduğumuz siyasi partilerde uzun yıllar çalıştık. 9 yıldır Şehzadeler Belediyesi’nde birlikte çalışıyoruz. Gayretine, samimiyetine, ihlasına şahit olmasaydık bu kadar yıl kendisiyle birlikte çalışmazdık. Bugün de böylesine hayırlı bir yola çıktı” dedi.