EgeBir İzmir rüyası

Bir İzmir rüyası

06.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Bir İzmir rüyası

İzmir’i görmek isteyen Batmanlı 15 öğrenci Başkan Aziz Kocaoğlu’na mektup yazdı; Büyükşehir’in konuğu olarak 5 gün boyunca kenti gezdi.

Haberin Devamı

Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi’nde “50 Kitap, 50 Dünya” projesi kapsamında kitap okuma yarışması düzenlendi. Hedeflenen 50 kitabın tamamını okuyan ve yapılan sınavda başarılı olan 15 öğrenciye “Türkiye’de en çok hangi kentte yaşamak istedikleri” soruldu. Hepsinin ortak yanıtı ise İzmir oldu. Bunun üzerine Batmanlı öğrenciler, okul yönetiminin aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na mektup yazdı, hayallerinin şehrini görmeleri için kendilerine bir imkan sağlamasını istedi. Öğrencilerin ricasını kırmayan Başkan Kocaoğlu, 15 öğrenci ve 5 öğretmeni İzmir’e davet etti. Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olan ve kentin birçok yerini gezen öğrenciler, rüya gibi bir 5 gün geçirdi.

Haberin Devamı

Hedefleri üniversite

Müzeleri, Doğal Yaşam Parkı’nı ve Efes Antik Kenti’ni gezen, körfezde vapur gezisi yapan öğrenciler, hayal ettikleri kadar güzel bir kent bulduklarını söyledi. Kendilerini en çok etkileyen şeyin ise gördükleri sıcaklık ve konukseverlik olduğunu dile getirdi. Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi kampüslerini de ziyaret eden gençler, üniversite için öncelikli olarak İzmir’i tercih edeceklerini söyledi.

KEŞFETYENİ
Magazin dünyası bu sürpriz haberi konuşuyor!
Magazin dünyası bu sürpriz haberi konuşuyor!

Cadde | 14.05.2025 - 14:02

Oyuncu çift Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka cephesinden gelen sürpriz haber sevenlerini heyecanlandırdı.

Yazarlar