Ege Bu gidiş nereye?

Bu gidiş nereye?

30.11.2017 - 04:00 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Çanlar kimin için çalıyor. Dilim varmıyor ama Buca için. Sözün bittiği yerdeyiz. Oyun alanı eylemleri, kötü gidişi tersine çevirmeye yetmiyor.

Bu gidiş nereye

Kayıplar kahredici boyutlara ulaştı. Haftalar hızla tükeniyor. İlk yarının son maçlarına geldik. Tünelin ucundaki karanlık, ışık vermiyor.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Buca’nın çok yetenekli gençleri var. Sahada iyi de abileri var diyoruz. Ancak gelinen noktada 10 puanla 13. sıradasın. 14. sıradaki Etimesgut’un bir maçı eksik, Tuzlaspor 10, Eyüpspor 9 puanda. Kısaca düşme hattının içindesin. Bu haftada rakip güçlü Menemen Belediyespor. Gidip göreceğiz, umarım Fair Play’ın öne çıktığı seyir zevki yüksek bir maç olur.
İsmail Özelçinler: Bucaspor aldığı sonuçlarla bir türlü tehlikeli bölgeden uzaklaşamıyor. Ligin ilk yarısı sonuçlanmak üzere. Oysa hep yazıyoruz, söylüyoruz. Buca’nın mevcut kadrosu daha iyi sonuçlar alacak kalitede. Bu nedenle sarı lacivertlilerin daha fazla zaman kaybetmeden kendine gelmesi, toparlanması gerekiyor.

Mehmet Demirtaş: Bucaspor yönetimi fırtınalar estireceğine inandığı 2017-2018’i, sezon başlamadan önce “Ahde vefa ve birlik sezonu” olarak belirledi. Ancak sarı lacivertli ekip bir türlü istikrarı yakalayamadı. Her hafta aynı senaryoyla karşı karşıya bırakıyor bizleri. Puan cetvelindeki sıralamasıyla hiç de güven vermiyor. Umudumuz tekrardan ayağa kalkması yönünde ancak dediğim gibi sadece umut ediyoruz gördüğümüz tablo karşısında.