Ege Çeşme semalarına renk gelecek

Çeşme semalarına renk gelecek

11.05.2017 - 05:11 | Son Güncellenme:

13-14 Mayıs günlerinde düzenlenecek olan Reisdere Uluslararası Uçurtma Festivali’ne, yurtiçi ve yurtdışından profesyonel uçurtmacılar katılacak

Çeşme semalarına renk gelecek

Çeşme’nin Reisdere Mahallesi’nde 13-14 Mayıs tarihlerinde ilk kez yapılacak Reisdere Uluslararası Uçurtma Festivali’nin renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Geçen yıllarda Alaçatı’da gerçekleştirilen ancak bu yıldan itibaren Reisdere’de yapılacak etkinlikte yabancı uçurtmacılar da yer alacak. Fransa’dan 2, Hollanda’dan 2, İtalya’dan 2, İngiltere’den de birisi Türk 2 profesyonel uçurtmacı festivale katılarak, birbirinden ilginç uçurtmalarıyla Reisdere semalarını renklendirecek.

Ücretsiz servis

Martı Uçurtma Kulübü’nün destek verdiği, Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenecek festivale, İstanbul, Ankara, Samsun, Mardin, Kütahya ve Denizli’den 24 profesyonel uçurtmacı katılacak. Festivale Çeşme Belediyesi’nin servis araçlarıyla ulaşımın sağlanabileceğini anlatan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “Tüm vatandaşlarımızı bu güzel etkinlikte bir arada olmaya davet ediyorum. Gelin, çocuklarınızla beraber çok güzel bir hafta sonunu hep beraber yaşayalım” dedi.