Ege Dokuz yıldır beklenen merkez hizmete girdi

Dokuz yıldır beklenen merkez hizmete girdi

13.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Torbalı Ticaret Odası, İZMİRGAZ’a abone merkezi için yer tahsis etti, kurum da ofisi hizmete açtı. Vatandaşlar fatura, taksit ödeme gibi işlemleri ilçede yapacak.

Dokuz yıldır beklenen merkez hizmete girdi

Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun’un İZMİRGAZ’ın Genel Müdürü Ahmet Yetik ve Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir ile görüşüp yer tahsisinde bulunmasının ardından aylar önce ilçede hizmet vermesi netleşen İZMİRGAZ abone merkezi açıldı.

Haberin Devamı

Hizmet ayağa geldi

Yemişlik Mahallesi’nde yaşayan 64 yaşındaki Raziye Durmazkul’un ilk abonelik kaydını oluşturduğu merkezin açılışında konuşan Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir, “İş ve sosyal yaşamın bir bütün olduğu Torbalı’da merkezimizin faaliyete geçmesiyle birlikte doğalgazla ilgili tüm hizmetleri bölge halkına sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız, cumartesi günleri de dahil olmak üzere abone merkezimizden abonelik işlemlerini, fatura ve taksit ödemelerini, gaz açma ve kapama işlemlerini zaman kaybetmeden ve hızlı bir şekilde İzmir’e gitmeden yapabilecek” dedi.

‘Gelen büyüyor’

TTO Başkanı Olgun da, uzun süredir İZMİRGAZ’ın ilçeye getirilmesi için çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade etti, “Daha önce Torbalı Ticaret Odası olarak KOSGEB, İŞKUR ve SGK’ya yer tahsis ederek, ilçede hizmet vermelerini sağlamıştık. Şimdi bu kurumlarımız, daha geniş hizmet binasına taşındılar. Kısacası ilçemize gelen bütün kurumlar ilginin yoğunluğunu görünce büyümeye gitti. Umuyoruz ki, İZMİRGAZ’da büyümeye gidecek” diye konuştu.