Ege ‘Dört yıldır seçim var gibi çalışıyoruz’

‘Dört yıldır seçim var gibi çalışıyoruz’

24.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘30 İlçe Eş Zamanlı ziyaretler’ kapsamında bir günde 5 ilçede program gerçekleştirdi.

‘Dört yıldır seçim var gibi çalışıyoruz’

Foça’da bölge ilçe başkanları toplantısı yapan Başkan Sürekli, “Dört yıldır yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz, hazırız. Muhalefetin Cumhurbaşkanımız için yeniden körüklediği aday olamaz tartışması çok yersiz. Tabiri caizse sallanan masalarına takoz yaratma çabasındalar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Toplantının ardından, Bornova ve Gaziemir’de üye ziyaretleri yapan ve Karabağlar’da partiye katılanlara rozetlerini takan Sürekli, ilerleyen saatlerde Buca’da, öğrenci evine konuk olup, gençlerle sohbet etti. Sürekli, gençlerle sık sık buluşmanın ve görüş alışverişinde bulunmanın kendilerine olağanüstü bir dinamizm kazandırdığını ifade etti. 

Yeni açılımlar

17 Şubat’ta gerçekleştirilecek İktisat Kongresi’ne de değinen Sürekli, “21 yıldır Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik ve sosyal reformlarını, yatırımlarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye Yüzyılı kavramını ortaya koyduk. Kongre, önümüzdeki süreç için çok önemli açılımlar sağlayacak” dedi.