Ege Emin ellerde güzelleşin

Emin ellerde güzelleşin

17.02.2022 - 01:52 | Son Güncellenme:

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Kozmetik İşlemler ve PRP Polikliniği, güzelleşmek isteyenlerin ilk adresi oldu. 3 ay sonrasına randevu bulabilen vatandaşlar, hastane ortamının güven verdiğini belirtti.

Emin ellerde güzelleşin

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde altı ay önce açılan Kozmetik İşlemler ve PRP Polikliniği’nde hastalar, botoks ve cilt sorunlarını gidermek için uygulanan birçok hizmetten devlet güvencesiyle faydalanıyor. Yoğunluktan dolayı ancak 2-3 ay sonrasına randevu verebilen poliklinik hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Abdulhalim Aysel, vatandaşları merdiven altı olarak tabir edilen yerlerden uzak durmaları konusunda uyardı. Özel merkezlere göre daha düşük ücret ile daha kaliteli hizmet sunduklarını ifade eden Aysel, “Yakın zamanda bir hastamız dışarda PRP yaptırmış ama içine ismini bilmediğimiz bir şey katılmış. Ona bağlı olarak hastanın yüzünde uzun süre geçmeyen sivilceler ve lezyonlar oluşmuştu. İlk etapta lezyonlar için belli bir tedavi uygulayıp PRP işlemine devam ettik” dedi.

Haberin Devamı

Hastane güven veriyor

4 ay önce saç ekimi işlemi yaptıran Ertan Kosovalı (42), “Hem fiyat olarak uygun hem de çok steril bir ortam. Bu polikliniği internetten araştırıp randevu aldım. Acı eşiğim çok düşüktür. Titreşim sayesinde hiçbir acı hissetmiyorum” diye konuştu. Yüz botoksu için geldiğini söyleyen Pelin Çomak (32) da, “Tüm işlemleri uzman bir hekim yapıyor. Botoks az riskli bir işlem olmasına karşın burası daha güvenilir olduğu için geldim” ifadelerini kullandı.

En popüler işlemler

Kozmetik İşlemler ve PRP Polikliniği’nde botoks ile yapılan kırışıklık, koltuk altı terleme, diş sıkma, avuç içi terleme ile Platelet Rich Plazma (PRP) kullanılarak cilt yenileme, leke tedavisi, kireçlenme ve tenisçi dirseği gibi sorunlara çareler aranıyor. En sık ise; yüz kırışıklık, çene sıkma ve migren botoksunun yanı sıra saç ve yüz PRP başvuruları yapılıyor.