Ege Engelsiz Yaşam’da 2023 karşılandı

Engelsiz Yaşam’da 2023 karşılandı

30.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni yıl neşesi engel tanımadı, en özel yılbaşı kutlaması Konak Belediyesi’nin hizmete açtığı Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde, Başkan Batur eşliğinde yapıldı.

Engelsiz Yaşam’da 2023 karşılandı

Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nün öğrencileri, Belediye Başkanı Abdül Batur’un da katıldığı etkinlikle yeni yıl coşkusunu yaşadı. Müzik atölyesi öğrencileri seslendirdikleri Haluk Levent şarkılarıyla büyük alkış aldı. Yine öğrencilerin hazırladığı, rengarenk kıyafetleriyle göz dolduran dans gösterisi de izleyenlerden tam not aldı.

Haberin Devamı

“2023’e girerken bu güzel etkinlikte sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu oldum” diyen Batur, “Konak Engelsiz Yaşam köyü, yaptığımız en güzel işlerden bir tanesi. Bizlere güvenen ve çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz burada yapılan çalışmayı daha da büyütmek. Daha fazla engelli bireyin, çocuğumuzun buradan faydalanmasını sağlamak. Bu konuyla ilgili çalışmalarımıza başladık” ifadelerini kullandı.

Yeni yıl dileklerini de ileten başkan Batur, “2023 yılı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü. Bizim için çok büyük anlam taşıyor. Onun bize emanet ettiği cumhuriyete ve onun ilkelerine bağlı yönetim anlayışımızla 2023’ü büyük bir coşkuyla karşılayacağız. Artık her şeyin çok güzel olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Yeni yıl kutlu olsun, her şey çok güzel olsun” dedi.