Ege !f İzmir’in bilet satışları başladı

!f İzmir’in bilet satışları başladı

22.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sinema düşkünlerini her yıl heyecanla beklediği “!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali” Cinebonus aracılığıyla İzmirliler ile de buluşacak.

f İzmir’in bilet satışları başladı

Bilet satışlarının başladığı festival, Cinebonus Kipa Extra Balçova’da 2-4 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Kanada, ABD, İngiltere, Norveç, Polonya, Türkiye, Fransa ve Almanya yapımı toplam 18 film gösterilecek. Biletler, hafta içinde gündüz gösterimleri ve Türk filmleri 7, 19.00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tam 13, öğrenci 10.5, 21.30-22.00 seanslarında ise 13 TL’den satılacağı açıklandı. Biletler, internet üzerinden de satın alınabilecek..

Haberin Devamı

Hiç kimse suçlu olarak doğmaz
Balçova’da faaliyet gösteren Dayanç Müzik Kursu örnek bir sosyal projeye imza atarak, suç işleyen çocukların topluma kazandırılması amacıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Çocuk Eğitim Evi Müdürlüğü işbirliği ile bir ilki gerçekleştirdi. Dayanç Müzik Kursu tarafından 10’u kız 52 hükümlü çocuğa dört ay boyunca müzik kursu verildi. ‘Hiç kimse suçlu doğmaz’ ana temasıyla hayata geçirilen projenin finali önceki akşam İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapıldı. 4 kız, 18 erkek hükümlü çocuğun verdiği konserin sunuculuğunu şair-yazar Sunay Akın, eğitimin önemine değinen bir gösteri sundu.
MEHMET KURT

Genç sopranodan kilisede bir ilk
İzmir’de 1990 yılında Maria Rita Epik tarafından kurulan Epik Müzik Okulu öğrencisi soprano 17 yaşındaki Ekin Su Paker ve aynı okulun öğretmeni Piyanist Gülnare İbrahimova Özdemir, Göztepe Notre Dame de Lourdes Kilisesi’nde şan resitali verdi. Bu, Notre Dame de Lourdes Kilisesi’nde gerçekleşen ilk resital oldu.
İZMİR DHA