08.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:
İZMİR
Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği hükümleri uyarınca İzmir’deki fırınlarda çalışan personele hijyen eğitimi verildiğini belirten İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş, ‘Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen kurslara İzmir’den start verilmişti. Kursların diğer illerden önce İzmir’de başlaması bizim tüketicilere saygımızın ve toplum sağlığına duyarlılığımızın bir göstergesi olmuştur. Düzenlediğimiz hijyen eğitimine katılmak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. 14 Eylül Cuma günü odaya başvurulmalı” dedi. n